Man stopt volledig met masturberen gedurende 700 dagen en krijgt plots ‘superkrachten’

Er bestaat een leven waar je niet wekelijks aan je penis trekt.

Stel je voor dat je 700 dagen niet masturbeert. Dat is bijna twee jaar zonder orgasme. Om gek van te worden, zou je denken. Onmogelijk om vol te houden. Blijkbaar kan het echter wel.

Eén dappere kerel kwam op een bekend forum naar naar voor en vertelde dat hij gedurende meer dan 700 dagen niet meer aan zijn liefdesorgaan heeft getrokken. Wat de gevolgen voor hem daarbij waren zijn ongelofelijk en kunnen enkel maar als extra ‘superkrachten’ beschreven worden. Zo zou hij plots veel meer gefocust op allerlei zaken zijn, heeft zijn zelfvertrouwen een gigantische boost gekregen, heeft hij veel meer energie dan voor heen en scoort hij plots veel beter bij de vrouwen. Hieronder is zijn hele verhaal:

“Ik ben 2,5 jaar geleden begonnen met te proberen om te stoppen met masturberen. Ik hield het echter nooit heel lang vol. Meestal begon ik terug met trekken na enkele weken, één keer heb ik het gedurende vier maanden vol gehouden. Iets minder dan 2 jaar geleden was ik het echter beu en besloot compleet ‘cold turkey’ te gaan. Nu heb ik mezelf al gedurende 700 dagen niet meer aangeraakt.

“Niet masturberen was in het begin ontzettend moeilijk. De eerste weken had ik vaak nog zeer veel zin om de hand aan mezelf te slaan, maar na verloop van tijd begon ik allerlei zaken te merken die ik voordien niet had. Je kan het misschien wel kleine ‘superkrachten’ noemen. Ik had plots veel meer zelfvertrouwen, ik was steeds ontzettend gefocust, ik kreeg veel meer aandacht van vrouwen en kon makkelijk bij het andere geslacht scoren, ik had veel meer energie dan ooit tevoren en ik had niet meer het gevoel dat ik naar porno moest grijpen om mijn dag door te komen.”

“Ik voel mezelf nu ook veel rustiger nu ik niet meer om de zoveel tijd denk: ‘Ik ga me nog eens aftrekken’. Ik voel me nu gewoon gelukkiger en ik ben veel sneller ‘voldaan’ dan voor mij masturbatiedagen.”

Zo hoor je het maar heren, er bestaat zowaar een leven zonder aan je piemel te trekken.

Reacties

Sorteer op:   nieuw | oud | votes
Helena

Jong meisje op zoek naar een volwassen man voor intieme dates – https://bit.ly/2RSvQjp

Helena

Ik moet gewoon met iemand naar bed! Schrijf me de link ~ https://u.to/BVBHFw

Helena

Seks zonder verplichting in uw stad -> https://u.to/8hNHFw

Знакомства онлайн 18+ http://www.mambo.fun

Patrick

Ja, en nu steekt hij zijn flieter in een vrouw en is het feestje over na 30 seconden

Uitnоdiging vоог dе Seх Club -> http://kisstok.com

wpDiscuz