Meerderheid vrouwen is het erover eens: pijpen suckt!

Oh oh, dat zagen we niet aankomen

Tientallen jaren geleden vonden mensen orale seks vaak nog walgelijk en in sommige culturen is het zelfs verboden om orale praktijken in de slaapkamer toe te passen. In België en in andere Westerse landen zouden pijpen en beffen de normaalste zaak van de wereld zijn, althans dat is toch wat we dachten.

Niet iedereen vindt het geweldig

De wetenschap heeft zich namelijk gaan moeien en deed onderzoek naar hoe graag mannen en vrouwen eigenlijk orale seks geven. De eerste opvallende statistiek is dat gemiddeld slechts 26% van de vrouwen op zeer regelmatige basis een pretstok in hun mond stoppen. Bij mannen daarentegen gaan slechts 10% van hen echt regelmatig met hun gezicht tussen de benen van een vrouw liggen. Daaruit kunnen we al opmaken dat de gemiddelde vent een grote egoïst is of zo slecht presteert dat vrouwen een stevige likbeurt liever afwijzen.

Het meest opvallende gegeven uit dit onderzoek is hoe graag mannen en vrouwen eigenlijk orale seks aan hun partner geven. Mannen doen dit nog met redelijk veel plezier, zo vertelde 52% dat ze er best veel voldoening uithalen om een vrouw met hun mond te verwennen. Bij vrouwen daarentegen gaf slechts 28% aan dat ze een pijpbeurt geven ook daadwerkelijk heel leuk vinden. 3 op 4 vrouwen vinden dus dat pijpen suckt!

Een laatste minder opvallende conclusie was dat zowel vrouwen en mannen veel liever orale seks krijgen dan geven. We zijn dus allemaal egoïsten, maar dat wisten we al langer dan vandaag. De mannen (en vrouwen) die nu vrezen dat ze slechts enkele keren per jaar een orale wasbeurt zullen krijgen, kunnen we nog een sprankeltje hoop geven. In langdurige relaties heb je namelijk meer kans dat er gepijpt zal worden dan bij one-night-stands en korte relaties.

HTML5 Icon

Reacties

Sorteer op:   nieuw | oud | votes
ikke

’t Is ergonomisch allemaal ook veel moeilijker geworden. Zo’n eendensmoel vol lipfiller, een saucisse past daar niet meer in.

john

dan zijn die 90 procent geen echte mannen,de lafaards

ikke

Ge zou ervan verschieten hoeveel van die 90% misschien wel wilt, maar gewoon de weg niet vindt. Een deel daarvan denkt dat ‘clitoris’ de naam is van een nieuwe Pokémon, artisanala baardolie of een veganistisch gerecht.

john

Al doende leerde ikke,alle begin is moeilijk.dus 90 procent van de mannen begin maar te oefenen.je krijgt er veel voor terug.en zo niet het doen allen is al een beloning.

ikke

Heb jij mijn opmerking wel gelezen en geinterpreteerd? Mij hoef je niks te leren.

john

Haha de verschrikkelijke ikke,ik heb dit niet op u .Voor 1 keer ben ik het met u eens.ook mijn tekst wat beter lezen.

wpDiscuz