Meest bizarre seksplaatsen

Het kan verkeren. Zin in seks kan op elk moment opwellen, en natuurlijk geven we daar het liefst aan toe. Maar het is soms toch wel aangeraden nog even te wachten tot je een “rustiger” plaatsje hebt gevonden, zo dat je ongestoord van bil kan gaan. Hieronder een overzicht van de meest gekke seksplaatsen. • […]

Het kan verkeren. Zin in seks kan op elk moment opwellen, en natuurlijk geven we daar het liefst aan toe. Maar het is soms toch wel aangeraden nog even te wachten tot je een “rustiger” plaatsje hebt gevonden, zo dat je ongestoord van bil kan gaan. Hieronder een overzicht van de meest gekke seksplaatsen.
• In het Italiaanse Cesena werden kerkgangers tijdens de hoogmis opgeschrikt door vreemde geluiden die uit een biechtstoel bleken te komen. De pastoor haalde er de politie bij die een koppel ontdekte dat de liefde aan het bedrijven was. De 31-jarige arbeider en zijn 32-jarige minnares vlogen op de bon. Na de mis hield de pastoor een speciaal ritueel om zijn bezoedelde biechtstoel te reinigen.

• Een Nederlands koppel koos de parking van een politiebureau uit als vrijplek. Hij legde haar op de motorkap van een Porsche, liet zijn broek zakken en begon aan het liefdesspel. Helaas had hij niet gezien dat er nog twee agenten in de auto zaten. Ze waren zo vriendelijk om het koppel beleefd te vragen een einde te maken aan hun vertoning. De man had het niet zo begrepen en ging de agenten woedend te lijf. Gevolg: hij mocht een nachtje alleen de cel in.

• De Britse koningin Elisabeth werd vergast op een koninklijk nummertje van een dronken koppeltje dat op het grasperk van Windsor Castle de broek liet zakken. Verbaasde toeristen bleven toekijken hoe de twee allerlei standjes probeerden. Pas na twintig minuten kwam de politie tussenbeide. Toen lagen de liefdespartners al uitgeput hun roes uit te slapen.

• In Londen stond een koppeltje op de tram te wachten toen de passie toesloeg. Omdat er toch niemand in de buurt was, deden ze snel hun ding in het wachthuisje. Groot was hun verbazing toen een paar minuten later de politie met loeiende sirenes kwam aangereden en hen arresteerde. Ze hadden de hele scène via de bewakingscamera’s kunnen volgen.

• Een Britse bouwvakker nodigde zijn vriendin voor een nummertje uit in de cabine van zijn hijskraan. Afgezien van twee blote billen die ritmisch voor het raampje bewogen was er weinig te zien van op de begane grond. Toch waarschuwden toeschouwers de politie die hen via een megafoon tot de orde riep. Dan wil een mens al eens tot een hoogtepunt komen. (JD)

Reacties

wpDiscuz