Dit zijn de minst favoriete seksstandjes van vrouwen

Stop met turnen, begin met pompen

Heb je eindelijk de volledige kamasutra onder de knie, blijkt ze van al dat geturn en belachelijk gedoe, niet wild te zijn. Wij mannen zijn de moeilijksten niet, maar de vrouwelijke soort, dat is van een ander kaliber. De mondigen zullen je zelf wel vertellen wat ze leuk vinden en waar ze geen hol aan vinden, maar veel vrouwen ondergaan heel wat standjes en lijden blijkbaar in stilte.

Niet alle standjes zijn geliefd door het vrouwelijke geslacht. Onderstaande posities zouden volgens heel wat vrouwenmagazines de minste favoriete zijn.

Doggy style

Waarom niet? Omdat het blijkbaar vaak pijnlijk is. Terwijl wij mannen Pluto het nakijken geven, crepeert zij van de pijn en wij maar denken dat ze kreunt van genot. Veel vrouwen vinden dit standje ook niet echt intiem, wat uiteraard niet hoeft te verbazen als je haar achterlangs met haar handjes tegen de muur plakt. Een kale muur, weinig mensen krijgen er een kick van. Af en toe wat zachte handelingen tussen het ruw stoten door, schijnt het voor haar alvast een pak aangenamer te maken.

Woman on top

Wil ze je niet bereiden als een wilde amazone, dan zou het wel eens aan de onzekerheid over haar lichaam kunnen liggen. Jij hebt immers de keuze als je plat op je rug ligt, naar haar of naar het plafond staren. Denk je nu: mijn plafond moet echt wel een nieuwe laag krijgen, dan weten wij voldoende.

De reverse cowgirl

Eerst en vooral, deze pose is ook voor ons mannen niet zonder risico. Een buigende penis kan breken en geloof ons, op dat moment en in die toestand wil je niet afgevoerd worden. Leg dat aan je moeder uit… Voor vrouwen is de hoek onaangenaam en klaarkomen quasi onmogelijk. Ben je het type dat daar van wakker ligt, dan kan je op deze manier bezig blijven. Dezelfde sensatie maar een pak aangenamer? Gewoon rechtopstaand, laat haar voorover buigen met de handen tegen de muur en beuken maar.

Missionaris

Weinig vrouwen krijgen het hier nog warm van, gewoon omdat je niet de juiste plaatsen raakt met je stormram. Laat je vriendin haar benen wat optrekken, leun tegen haar schouders in plaats van tegen haar borst aan en begin er dan aan. Doe je snorkel maar al aan!

69

Hoewel vrouwen pretenderen 2 dingen tegelijk te kunnen, blijkt dit uit onderzoek toch niet echt het geval te zijn. Laat ze dus ook nooit meer stofzuigen en bellen tegelijkertijd, want ze kan het alsnog opnieuw doen en zo heb je geen warme maaltijd. Soit, omdat klaarkomen grotendeels een mentale factor is, zit klaarkomen er op deze manier zelden in.

Reacties

wpDiscuz