Wat je moet weten over het oraal bevredigen van je partner…

Goed opletten!

Vrouwen zullen we nooit helemaal begrijpen, maar wanneer we met hen de koffer induiken, willen we toch ons best doen! Enkele vrouwen onthullen wat de sleutel tot succes is bij orale seks…

– “Wind ons op voor je ons oraal bevredigt (denk: nek, borsten, dijen). Het komt niet alleen ruw over als je recht op je doel af gaat, maar je loopt zelf ook risico op lichamelijke schade, bijvoorbeeld aan je kaken.”

– “Wat voor de ene vrouw werkt, is voor de ander totaal niet boeiend. Soms willen we verrast en veroverd worden, soms geven we de voorkeur aan lichte stimulatie. Wanneer je dezelfde bewegingen op de automatische piloot maakt en ervan uitgaat dat we uiteindelijk toch wel klaarkomen: dat zal niet gebeuren.”

– “Een beetje multitasken werpt zijn vruchten af. Je hoeft ‘orale sex’ niet letterlijk te nemen: voel je vrij om je eigen kunsten of seks toys erbij te gebruiken. Hoe meer stimulatie, hoe beter.”

– “We weten het wanneer je iets probeert te doen wat je in een pornofilm hebt gezien. Niet doen!”

– “Leuk dat je de clitoris hebt gevonden, maar dat is niet het einde van de rit. Onthoud dat er een hele vagina is die goede service behoeft, niet alleen het middelpunt.”

– “Soms eindigt orale seks niet in een orgasme. Voor veel vrouwen is het orgasme een zeldzaam iets. Hoezeer we het ook waarderen dat je jezelf een nekhernia wilt bezorgen om ons te plezieren: wees niet teleurgesteld als het niet lukt. Het is niet jouw schuld, we twijfelen niet aan je kunnen, we waarderen je moeite. Volgende keer beter.”

– “Na orale seks: laat ons de eerste move maken. Sommige vrouwen zoenen liever niet na orale sex, anderen maakt het niets uit. Laat het initiatief bij ons.”

Aan de slag gasten!

(Bron: Men’s Health )

 

Reacties

Sorteer op:   nieuw | oud | votes
Helen

Vrije sex vanavond ->> http://deutschswing.club …anonimiteit is gegarandeerd 🙂

Emma

Ik nodig je uit voor een privé-seksclub – http://getmeets.com
Dit is de beste plek om een sekspartner te vinden!
Daar wacht ik op je 🙂

Lisa

Wil je een meisje vinden voor een nacht? Welkom – http://lady4.fun

Na orale seks: laat ons de eerste move maken. Sommige vrouwen zoenen liever niet na orale sex, anderen maakt het niets uit. Laat het initiatief bij ons.”
https://cerdt.be/

Ik nodig je uit voor een privé-seksclub – http://bit.ly/SeeexDating
Dit is de beste plek om een sekspartner te vinden!
Daar wacht ik op je 🙂

wpDiscuz