Onderzoek onthult in welke landen je de vrouwen met de allergrootste borsten vindt

Een zéér belangrijk onderzoek.

Ben je een fan van grote borsten? Lees dan zeker dit bericht heel goed zodat je weet naar waar je jouw zomervakantie moet boeken. Er werd namelijk een onderzoek gedaan bij 342.000 vrouwen tussen 28 en 30 jaar verspreid over 108 landen. Men wou te weten komen in welke landen je moet zijn om de grootste borsten te bewonderen. Dames die zwanger waren of borstvoeding gaven, mochten niet meedoen aan het onderzoek.

Geen België in top 15

Na heel wat research en tienduizenden borsten bewonderd te hebben, kwamen de onderzoekers met de resultaten. Blijkbaar hebben de vrouwen in de Verenigde Staten veruit de grootste joekels. Hier loopt de gemiddelde dame blijkbaar rond een D-cup. met Indien je geen zin hebt om naar daar te gaan, dan vind je gelukkig ook nog heel wat grote exemplaren in naburige Europese landen zoals Ierland, Nederland, Polen en het Verenigd Koninkrijk. Van de Belgische dames is er helaas geen spoor te bekennen in de top 15. Bij ons zou de gemiddelde vrouw een B-cup hebben.

Er zijn gelukkig nog landen die het slechter doen dan België. De kleinste heuvels vind je namelijk in Aziatische landen zoals Japan, China en Zuid-Korea. Daar heeft de gemiddelde vrouw een A-cup.

Reacties

Sorteer op:   nieuw | oud | votes
Emma

Hallo, ben je geïnteresseerd in echte seksuele ontmoetingen in jouw stad? Dus probeer deze pagina – http://www.lady4.fun Mijn profielnaam is Emma25, ik wacht op je, plus de site heeft mijn intieme foto’s 🙂

Zara Sahi

Begin thuis met ons bedrijf te werken. Het is de meest financiële beloning die ik ooit heb gedaan. Op vrijdag kreeg ik een prachtige Audi 5 na afgelopen maand $ 36259 te hebben verdiend. Ik begon eigenlijk vijf maanden / geleden en bracht vrijwel meteen $ 96 per uur binnen. bezoek deze site hier.

http://Webpay9.com/

Divorced. There was no sex for a long time
The guy should be: over 25, adequate, clean, single
About me: Wild in bed, agrees to everything except anal and in this spirit of perversions. Kitty is shaved smoothly, you see the chest yourself. http://bit.ly/SeeexDating

wpDiscuz