Ooit al gehoord van een ‘penisbreuk’? Bij deze drie standjes loop je het meeste gevaar…

Krak, zei de jongeheer!

Stel je voor: je bent in de lakens aan het rollen met je vrouw of lief, je ‘komt in positie’ en dan hoor je plots een verschrikkelijke ‘krak’. Denk je dat het niet mogelijk is? Denk dan maar snel nog eens!

Het is niet de eerste keer dat bij iemand een ‘penisbreuk’ wordt vastgesteld. Hoe komt dat dan? En gebeurt het vaak? En vooral: zijn er manieren om het te voorkomen? Een studie wees uit dat er bepaalde seksposities zijn waarbij een man meer gevaar loopt op een breuk in de jongeheer. Dit is de ‘top 3’ (toevallig zijn het ook de drie meest ‘traditionele’ seksposities):

‘Cowgirl’

Dit standje was verantwoordelijk voor 50% van de onderzochte breuken tijdens het onderzoek. De man heeft geen controle en kan dus ook minder gemakkelijk ingrijpen wanneer nodig. Bovendien zit de vrouw met haar volle gewicht op de penis in erectie.

‘Op z’n hondjes’

Goed voor een ‘score’ van 29%. In deze positie geeft de man het volle pond met z’n jongeheer en als hij niet oplet, komt er miserie van.

‘Missionaris’ 

21% van de breuken werden opgelopen tijdens dit standje. Het is een positie waarin de man controle heeft, maar daar loert ook net het gevaar. Hij zou te hard kunnen / willen gaan, waardoor het gevaar op een breuk groter wordt. (WM)

 

 

 

 

Reacties

Sorteer op:   nieuw | oud | votes

Good post, but https://OrgasmNaut.com is better and free. (adult site)

michael

interessant om te weten! 😉

wpDiscuz