Op deze 7 knettergekke manieren zijn mensen tijdens de seks gestorven

Sommige mensen zijn op een zeer bijzondere manier gegaan

Overlijden tijdens de seks. Het is niet leuk, maar het gebeurt vaker dan je denkt. Hieronder 7 knettergekke manieren hoe mensen al gestorven zijn tijdens de seks.

1. Door seks in de jacuzzi

In 2015 ging een Canadees koppel het huwelijk van hun dochter vieren in Mexico. Ze verbleven natuurlijk in een zeer luxueus hotel inclusief met een jacuzzi op de kamer. Toen het gepensioneerde koppel met wat cava in deze jacuzzi zat, werd het even heel heet tussen hen en besloot de 67-jarige man van het gezelschap om vrouwlief eens een stevige beurt te geven in het water. De passie en warmte werden de man echter te veel en hij krijg zeer plotseling een hartaanval. Om het voorval nog wat erger te maken, viel de man op zijn 63-jarige vrouw waardoor zij ook verdronk in de jacuzzi.

HTML5 Icon

2. Door de seks onder de trein:

In de zomer van 2017 had een zwerverskoppel het geniale plan om seks te hebben naast enkele treinrails. Wellicht waren de vibraties van een aanstormende trein een extra stimulatie voor het koppeltje. Op een bepaald moment werden de trillingen behoorlijk hevig en besloot de naakte vrouw recht te staan om te kijken hoe ver de trein was. Heel dichtbij, zo blijkt want ze werd onthoofd door het vervoersmiddel. Experts zeiden achteraf dat indien ze gewoon verder op de grond van bil was gegaan dat er haar niets was overkomen buiten een heerlijk orgasme.

3. Door seks met komkommer

Een 46-jarige Duitser genaamd Oliver Ditman wou eens graag iets kinky proberen met zijn vrouw en kreeg toen het originele idee om een komkommer te gebruiken tijdens het liefdesspel. In een tijd wanneer je zelfs in de Aldi vibrerende seksspeeltjes kan kopen, vond dit koppel het toch geiler om aan de slag te gaan met een groene penisvormige groente. Hij stopte de groene pretstok heel diep in haar mond, iets waar ze zeer intens van genoot zegt hij zelf.

Plotseling zag de man echter rook uit de keuken komen en herinnerde hij zich dat hij nog vlees op het vuur had staan voor zijn hond te voederen. Hij liep vervolgens naar beneden en besloot om ondertussen nog een sigaretje te roken. Dit terwijl zijn geliefde dus nog steeds aan het wachten was met een gigantische komkommer in haar mond. Toen hij terug naar boven ging, besefte hij dat er zich een drama had voltrokken. De vrouw lag bewusteloos op de grond en toen hij de groente wou verwijderen, zag hij dat er allemaal kleine stukjes komkommer in haar keel vastzaten. Een expert constateerde achteraf dat de man de groente zo diep had geramd dat deze haar luchtpijp blokkeerden.

HTML5 Icon

4. Door een seksmarathon

De 47-jarige Antje C. stierf in 2012 na een heuse seksmarathon. De vrouw van middelbare leeftijd was gekend in Duitsland als een gestoorde nymfomane. Zo gijzelde ze enkele maanden voor haar laatste seksbeurt een bekende dj en eiste ze van de man dat ze haar stevig zou pakken. Iets waar de dj uiteindelijk op in ging voor hij de flikken belde.

In december van 2012 was het echter afgelopen met de seksverslaafde dame. Zo vond ze een heel potente kerel die de hele nacht kon doorgaan. Het geile koppel hield dan ook een heuse seksmarathon tot in de vroege uurtjes. Maar toen de man ’s ochtends weer wakker werd, lag de nymfomane er heel erg stilletjes bij. Ze is uiteindelijk gestorven door pure uitputting.

HTML5 Icon

5. Dood door kinky seks met tepelklemmen

De 27-jarige Kirsten Taylor en haar echtgenoot waren gek op kinky dingen te doen in de slaapkamer. Zo hielden ze ervan om elektrische klemmen op Kirstens tepels te zetten terwijl ze seks hadden. Iets wat ze wel vaker deden. Deze keer hield haar echtgenoot de klemmen echter iets te lang op haar lichaam waardoor ze een hartaanval kreeg met fatale afloop. De man vertelde nog eerst aan de politie dat ze dit had gedaan met haar haardroger, maar hierna vertelde hij uiteindelijk de waarheid.

6. Dood door hongerige leeuwen tijdens de seks

Een koppel uit Zimbabwe had het fantastische idee om seks te hebben in de buurt van een groep leeuwen. Niet slim, maar wel ontzettend spannend natuurlijk. De eerste minuten ging het er behoorlijk heet aan toe, maar toen de leeuwen het seksende koppeltje opmerkten ging het er heet aan toe op een andere manier. De leeuwen verscheurden de vrouw ter plekke, de man kon nog wel succesvol vluchten.

HTML5 Icon

7. Dood door masturbatie in het kippenhok

Een 53-jarige Chinese man genaamd Lu keek enkele jaren geleden rustig porno op zijn kamer. Om één of andere bizarre reden kreeg hij tijdens het bekijken van deze erotische beelden het fantastische idee om zich verder te gaan aftrekken in het kippenhok. De man is echter nooit klaargekomen, want toen hij in het kippenhok stond en verder wou gaan met zijn rukpartijtje kreeg hij een hartaanval. Zijn verhoogde hartslag van de opwinding en de koude temperatuur bleken geen goede combinatie voor Lu te zijn. Lu werd gevonden in het kippenhok met zijn broek op zijn enkels.

HTML5 Icon

Reacties

wpDiscuz