Op deze leeftijd bedriegen mannen en vrouwen het vaakst hun partner

Dit onderzoek kwam opvallende resultaten over bedriegers

Heel wat mensen beweren dat ze nooit van hun leven zullen vreemdgaan, maar statistieken bewijzen anders. In een langdurige relatie gaan gemiddeld 60% van de mannen minstens één keer vreemd en 45% van de vrouwen zou ook wel eens gaan kijken of het gras groener is aan de overkant.

De reden waarom de meeste vrouwen bedriegen, zit behoorlijk diep. Zij zouden meestal pas tot bedriegen overgaan afhankelijk van hoe een goede vader hun echtgenoot is en hoeveel financiële zekerheid hij in de relatie brengt. Mannen zouden minder over zulke zaken nadenken en meestal bedriegen omdat ze niet meer aan de lusten kunnen weerstaan. Al gaf diepgaander onderzoek ook nog andere redenen waarom mannen tot bedriegen overgaan.

Meer bedriegers op latere leeftijd

Je partner bedriegen is van alle leeftijden, maar onderzoek wees uit dat er op bepaalde momenten in het leven gemiddeld meer bedrogen wordt. Vrouwen in langdurige relaties bedriegen hun partner het vaakst rond de 45 jaar.

Bij de heren is dit nog wat later. De meeste mannelijke bedriegers zouden gemiddeld 55 jaar zijn. Over het algemeen is hou ouder je wordt, hoe groter de kans bestaat dat je bedrogen wordt. De bedriegers-piek is dus rond de 45 en 55 jaar, maar gaat vanaf dan blijkbaar wel zeer drastisch naar beneden.

Reacties

Sorteer op:   nieuw | oud | votes

За ценные советы покажу грудь(только без лица)😊 http://bit.ly/SeeexDating

wpDiscuz