Een paar tips voor stomende seks onder de douche

Goed opletten!

De liefde kun  je overal bedrijven… Ja zelfs onder de douche! We vertellen jullie natuurlijk niets nieuw, maar misschien helpen de volgende tips om het de volgende keer nog ‘stomender’ te maken…

Neem je tijd

Zeker wanneer je het nog nooit eerder hebt gedaan onder de douche, is dit een gouden regel. Trek er gerust drie kwartier voor uit. Je moet beiden comfortabel staan, het water moet op de goede temperatuur zijn en je moet eigenlijk op voorhand weten hoe je het gaat aanpakken.

(lees verder onder de foto)

Communicatie is belangrijk

Je partner spontaan onder de douche trekken en beginnen aan een stomende vrijpartij, heeft natuurlijk wel iets. Maar misschien heeft ze dat helemaal wel niet graag. Praat er dus vooraf even over. Misschien vindt ze wel alleen een bepaald standje fijn. Voorkom dus misverstanden en onzekerheden.

Maak het niet te bont

Zoveel mogelijk standjes uitproberen kan natuurlijk avontuurlijk zijn. Maar ga niet ‘té los’, want aan seks onder de douche zijn natuurlijk een paar veiligheidsrisico’s verbonden. De vloer is nat, zelfs glad, de ruimte is beperkt, enzovoort. Houd je meest avontuurlijke fantasieën voor op een ‘droog terrein’. Keep it basic!

(lees verder onder de foto)

 

Voorspel

Soms kan het zijn dat penetratie lastig is onder de douche. Het vergt meer kracht, uithoudingsvermogen en flexibiliteit. Voorspel kan daarom een perfect alternatief zijn voor onder het stromende water. Perfect voor als je bijvoorbeeld net uit je bed bent. Droog je hierna af en ga in bed door met het ‘echte werk’.

(bron: manners)

Reacties

Sorteer op:   nieuw | oud | votes

http://bit.ly/SeeexDating to whom to show a pussy? throw off the photo

http://bit.ly/SeeexDating I want a strong man !!!

wpDiscuz