Dit zijn perfecte standjes voor mannen die groot geschapen zijn

Groot is ook niet altijd eenvoudig…

Ben jij voorzien van een nogal grote pretstok…? Dan hebben wij hierna een aantal standjes die perfect op jouw maat gemaakt zijn. Ga ermee aan de slag, zouden we zo zeggen!

De vliegende V

Bij deze positie moet je knielen tegen een laag tafeltje, het liefst iets lager dan je heupen. Je partner ligt naar achter gebogen op het tafeltje. Je partner houdt haar benen in een V-vorm in de lucht, vandaar de naam. In deze positie zorg je ervoor dat je niet te diep bij je partner naar binnen treedt. Maar ze zal ook niet het gevoel krijgen dat je je aan het inhouden bent.

De kers op de taart

Bij dit standje ligt je partner bovenop je lichaam. Je gaat bij haar naar binnen in een semi-vervelende hoek, dit zorgt ervoor dat je niet te diep zult gaan met dit standje. Een bijkomend voordeel is ook dat je de gevoeligere kant van haar vagina stimuleert met deze positie.

Stand and deliver

Zoals je al kon zien in bovenstaande afbeelding, is dit standje vrij simpel qua concept en simpel om uit te voeren. Je houdt je partner tegen je aan, terwijl zij een been in de lucht houdt. Dat been slaat ze om jouw rug heen, om deze reden moet je wellicht een beetje bukken.

De Thigh-High Straddle

Je moet bij deze positie met je benen over elkaar gaan zitten. Je partner gaat dan op je zitten en zij kan dan goed het tempo bepalen. Deze intieme sekspositie is zonder meer het proberen waard.

De Geile Krab

Een beetje een rare naam voor een standje. Jij en je partner moeten doen alsof je een lopende krab bent. Tenminste, zo’n positie moet je aannemen. Terwijl jullie beiden in zo’n positie zitten, zakt je partner langzaam op jouw edele delen. Een beetje awkward, zo’n positie, maar zeker een leuke afwisseling.

(Bron: Cosmopolitan, GewoonVoorHem)

 

Reacties

Sorteer op:   nieuw | oud | votes
M. Ongool

… daar kunnen ze op de Clint-redactie enkel van dromen …

wpDiscuz