Prostitutie in Japan is uniek: kies even een knappe dame en je standjes via een iPad

Revolutionair maar toch bijzonder

Prostitutie in Japan is eigenlijk illegaal, maar er zijn blijkbaar behoorlijk makkelijke manieren waarmee dit wordt omzeild. Zo zijn er etablissementen waar je op een iPad blijkbaar allerlei leuke dames kan uitkiezen en daarnaast ook exact kan doorgeven wat je wil.

Lekker kiezen

Dit gaat behoorlijk diepgaand. Je zegt hoe lang je wil spelen met de hitsige dame, op welke manier je wil klaarkomen en welke standjes je wil. Je kan tevens ook per dame bekijken op welke plekken ze exact geschoren is en welke dingen ze wel en niet wil doen.

Hierna wordt een bedrag berekend en zodra je dit hebt betaald, kan je de dame meestal onmiddellijk ontmoeten en loop je naar een zogenaamd ‘love hotel’. Deze hotels heb je in steden zoals Tokyo immens veel blijkbaar en dienen dus voornamelijk maar voor één ding.

Je moet je tijdens het rampetampen wel natuurlijk mooi aan het lijstje houden dat je hebt ingevuld anders is het flink bijbetalen of de dame mag ook weggaan zonder dat je jouw geld terug krijgt.

Stevige prijs

Indien je natuurlijk kwaliteit verwacht en de professionele behandeling kan appreciëren, moet je hier ook voor betalen. Dat zijn geen lage prijzen. Voor 90 minuten met een dame ben je al snel 400 euro kwijt en dan moet je de hotelkamer nog betalen.

Indien je ‘speciale’ voorkeuren hebt, zal het prijskaartje ook stevig omhoog gaan.

Reacties

Sorteer op:   nieuw | oud | votes
Emma

Jong meisje op zoek naar een volwassen man voor intieme dates -> https://u.to/SlBHFw

Anna Bell

Wil je een geweldige tijd hebben? Welkom – https://u.to/BVBHFw

Wil jе hete lоvende gespгeккen vоeren?
Je bеnt oр de goedе manieг!

http://kisstok.com

wpDiscuz