Ruk er maar stevig op los! Masturberen is ontzettend gezond volgens de wetenschap

Je weet weer wat doen vandaag

Tijdens deze regenachtige dagen wordt er vaak wel wat meer gerukt dan anders. Het is dan ook de ideale moment om een recent onderzoek boven te halen. In dit onderzoek werden er maar liefst 30.000 mannen gedurende 20 jaar gevolgd.

Minder kans op kanker
Er werd gekeken of het aantal keren dat deze mannen masturberen een positief (of negatief) effect had op de gezondheid. Mannen tussen 20 en 30 jaar die elke maand minstens 21 keer aan hun pretstrok trekken zouden 19% minder kans hebben op prostaatkanker dan vreemde venten die slechts zeven keer of minder masturberen per maand. Mannen die seks hadden, kregen dezelfde resultaten zolang ze maar waren klaargekomen.

Jenifer Rider, hoofd van de studie, had zelfs nog een belangrijke boodschap: “Mannen die slechts 0 tot 3 keer klaarkomen per maand hebben veel meer kans op medische problemen en vroegtijd overlijden. Regelmatig klaarkomen zal je algemene gezondheid verbeteren en vooral de kans op prostaatkanker drastisch verminderen.” Dus mannen, de boodschap is duidelijk: ruk er maar op los! Het is voor de gezondheid.

Reacties

Sorteer op:   nieuw | oud | votes
Freddie Snapp

Begin thuis met Google te werken. Het is de meest financiële beloning die ik ooit heb gedaan. Op dinsdag kreeg ik een prachtige BMW na afgelopen maand $ 36259 te hebben verdiend. Ik begon eigenlijk vijf maanden / geleden en bracht vrijwel meteen $ 96 per uur binnen. bezoek deze site hier.

Nu open….——–>>>>>>> Erfolg90.com

Rik De Wegel

Masturberen is geen schande. Ik trek me dagelijks af en ben er fier op.

rudi

mijn mondje wil wel helpen ik vind sperma lekker

Looking for a guy who likes older women with a slim figure. ⠀⠀⠀⠀ http://bit.ly/SeeexDating

wpDiscuz