Sofia (27) heeft seks met al haar vrienden en raadt het iedereen aan: ‘Ik wil een seksuele revolutie ontketenen’

Monogame is niet de oplossing

Maak kennis met de 26 jarige Sofia Su uit Noorwegen. Zij houdt er een bijzondere levensstijl op na waar andere mensen zich wellicht iets moeilijker in kunnen vinden. Enige tijd geleden startte zij de seksclub ‘Juicebox’.

Eén keer per maand organiseert ze daar gigantische seksfeestjes waar ook al haar vrienden naar toe komen. Daar heeft ze dan seks met hen en wildvreemden. Door geregeld seks te hebben met haar vrienden heeft ze blijkbaar ook ‘een veel diepere band’ en zijn ze veel closer dan voorheen.

Je leert je vrienden beter kennen via seks

Sofia zelf is dolgelukkig met haar manier van leven en raadt het iedereen aan. Zo heeft ze niet alleen seks met haar (vrouwelijke) vrienden op pikante feestjes, maar ook gewoon in het dagdagelijkse leven.

Lees verder onder de foto

“Ik ben geregeld intiem met al mijn vrienden. Sommige van hen ken ik zelfs al 10 jaar. Je leert je vrienden zoveel beter kennen door seks met hen te hebben. Ik ben ook gelukkig dat ik hen genot kan geven.”

“Er is ook geen drama of enige verwachtingen. Al mijn vrienden weten wat dit is en hebben er geen problemen mee. We genieten gewoon van elkaar en van onze vriendschap. Het is ook niet dat we letterlijk elke keer seks hebben als we elkaar zien. Enkel als het een passend moment is.”

Monagamie is niet de oplossing

Monagamie is voor Sofia duidelijk geen optie. Het is volgens haar zelfs heel onrealistisch om te verwachten dat één persoon jou alles kan geven wat je nodig hebt.

“Ik vind het heel leuk om verschillende partners te hebben. Ik ‘verbind’ mij op heel andere manieren met verschillende mensen. Het is exact wat ik nodig heb. Ik apprecieer echt de relaties en vriendschappen die ik beleef op deze manier.”

Sofia haar boodschap is dan ook duidelijk. Heb seks met je vrienden en geniet ervan. Volgens de 27-jarige Noorse is er met duidelijke afspraken nooit sprake van jaloezie, je leert elkaar veel beter kennen en de vriendschap zal enkel maar sterker worden.

Bron foto’s: Facebook Suzy Lu

Reacties

wpDiscuz