Koppel vertelt over hun ervaring met digitale seksfeestjes: ’67 mensen zagen hoe wij seks hadden’

Een geweldig alternatief

Mensen en koppels die regelmatig gaan ‘swingen’ zitten door de lockdown nu ook thuis. Seks is momenteel enkel mogelijk met je partner of door een solofeestje te houden. Een behoorlijk saaie tijd dus voor de swingers.

Orgie via de webcam

Een koppel vertelde nu aan de website Menshealth dat ze door de coronacrisis hun zogenaamde swingersvakantie moesten annuleren in Jamaica. Ze hoopten daar de vakantie van hun leven als koppel te beleven met trio’s, groepsseks en naakte zwembadfeestjes.

De coronacrisis dacht daar dus echter anders over. Echter niet getreurd want de swingers-community blijft niet bij de pakken zitten en gaat tegenwoordig digitaal. Clubs organiseren nu zogenaamde swingers-avonden, maar dan vanuit je eigen kot.

Een ticket om hier aan mee te doen kost gemiddeld zo’n 25 euro. Dit koppel vertelde nu over hun unieke en positieve ervaring met de digitale orgie en hoe dit exact in het werk ging:

“Net voor we zouden starten, kregen we van de organisatie een link doorgestuurd. Toen we er op hadden geklikt, werden we verwelkomd door maar liefst 67 andere deelnemers. Een groot deel van hen waren koppels rond de 30 jaar, maar ook heel wat singles die alleen in lockdown zitten.”

“Ik en mijn man zaten samen voor onze laptop. Er was één grote ‘groepschat’ en daar naast waren de deelnemers ook onverdeeld in vier andere feeds waar je in en kon uitgaan. Bekijk het als verschillende kamers met andere mensen. In één feed had je dan maximaal 10 tot 15 andere schermen met koppels of singles die bezig waren.”

Een fantastische ervaring

Het koppeltje vond dit digitale seksfeestje alvast fantastisch. Naar hun mening was het nog steeds ontzettend geil en een zeer leuk alternatief voor de echte swingers-feestjes.

“Ik en mijn man vonden het alvast geweldig. Terwijl wij seks hadden, konden we kijken naar andere mensen en het was ontzettend geil om te zien dat ook anderen aan het masturberen waren terwijl ze van onze vrijpartij genoten.”

“Het was een fantastische ervaring om gedurende drie uur seks te hebben met mijn man en tegelijkertijd dit intiem moment te delen met andere swingers. Er waren eenmalig ook connectie-problemen en ik zag bij één deelnemer iets te vaak een hond op het scherm, maar dat kon de pret niet drukken.”

“Aangezien echte orgieën of swingersfeestjes gedurende de komende maanden sowieso niet kunnen, is deze webcam-versie wel een fantastisch alternatief. Wij hebben tussen het kijken door maar liefst drie keer seks gehad tijdens de sessie en het smaakte naar veel meer.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Kiwi (@kiwi_ldn) op

Bron: Menshealth

Reacties

wpDiscuz