Met ‘The Wall’ van Samsung hoef je niet meer naar de bioscoop te gaan

Wat een gigant!

‘The Wall’ van Samsung is een modulair scherm dat je zo groot kan maken als je zelf wil. De panelen van The Wall kunnen aan elkaar gekoppeld worden, doordat ze geen randen hebben, waardoor je zelf een dik scherm kan bouwen. De zwarte basis met heel lage lichtreflectie zorgt voor een opvallend contrast, waardoor je alle details kunt zien.

(lees verder onder de foto)

Samsung stelt dat het met deze technologie mogelijk is om  HDR10 + -afbeeldingen (beelden met een hoog dynamisch bereik) te laten zien op het scherm met dubbele superieure kleurzuiverheid en een breder kleurengamma dan andere LED-tv’s. Dat belooft!

Met The Wall hoef je dus binnenkort helemaal niet meer naar de bioscoop te trekken. Verwacht wordt dat hij ergens dit jaar verkrijgbaar zal zijn voor de consument. Als je echt niet meer kunt wachten, kun je misschien Samsung een mailtje sturen. The Wall is immers al gelimiteerd leverbaar, maar daar zal natuurlijk wel een prijskaartje aanhangen. Check eerst wel even of je wel plaats hebt voor een scherm van 219 inch… Hieronder nog een video met wat meer uitleg over The Wall van Samsung.

 

 

 

Reacties

wpDiscuz