Toverdrank voor zagende vrouwen

Hoera, hoera. Het eerste medicijn tegen zeuren, die menig man het leven kan redden kan je nu verkrijgen in Britse winkels. De mengeling van kruiden zou de grootste zaag omtoveren in een lieve dame. Nadat het zeuren wegvalt, zou het zelfs een boost geven aan je sexleven. ‘Mindset Living Remedy’ werkt voor beide geslachten, maar zou […]

Hoera, hoera. Het eerste medicijn tegen zeuren, die menig man het leven kan redden kan je nu verkrijgen in Britse winkels. De mengeling van kruiden zou de grootste zaag omtoveren in een lieve dame. Nadat het zeuren wegvalt, zou het zelfs een boost geven aan je sexleven. ‘Mindset Living Remedy’ werkt voor beide geslachten, maar zou vooral efficiënt zijn bij vrouwen. Een mengeling van aloe vera, Chinese en westerse kruiden moeten de gedachten kalmeren, confrontatie en irrationeel gedrag beperken. Ook zou dit het hormonaal evenwicht van een vrouw moeten herstellen, waardoor het libido verhoogt en zo je seksleven verbetert. De prijs voor een leven zonder gezeur is echter niet min: ongeveer 55 euro per flesje. 

Woordvoerder van de fabrikant ‘Better by Nature’ Michael Riley: “Dit middel kan de kwaadste en meest humeurigste dames of heren in gelukkige, ontspannen personen veranderen.” Je brengt dit twee maal per dag onder de tong aan, het resultaat zou binnen acht weken merkbaar moeten zijn. Toch lijkt Riley zelf niet overtuigd van de werking het medicijn, want hij besluit met: “Er zijn geen garanties in deze wereld, maar een kans als deze is de moeite waard om te proberen”. 

Misschien krijgen we een groepskorting. Kandidaten? (JD)

Reacties

wpDiscuz