De unieke ‘Wingman condoom’ is een rubbertje met vleugeltjes dat alle vervelende condoom problemen oplost

De handigste condoom op de markt

Wanneer condooms aangeschaft worden is dat in 80% van de gevallen van Durex. De fabrikant levert een fantastisch product en dus is de populariteit zeker niet al te bizar. Echter is zelfs een Durex condoom zeker niet perfect.

Een condoom met vleugeltjes

Bij concurrent Wingman pakken ze het anders aan en kiezen ze vooral voor het ultieme gebruiksgemak zonder de sfeer te verpesten.

De Wingman heeft namelijk ‘het basisprobleem’ van condooms aangepakt door een rubbertje te ontwikkelen dat makkelijk aan te brengen is, zelfs met 1 hand binnen 2 seconden. Als je de Wingman uit de verpakking haalt zie je het condoom met daaraan vast 2 vleugeltjes.

Je pakt de Wingman vast bij de vleugels, plaats het condoom op je pretstok en duw de vleugels naar beneden. De Wingman wordt gigantisch makkelijk afgerold. Wanneer deze goed om je penis zit, verwijder je simpelweg de vleugels en ben je klaar om te presteren

De Wingman is ook extra dun waardoor je een ‘bijna zonder’ ervaring krijgt. Omdat je de Wingman niet hoeft aan te raken, geen zorgen over scheuren van het condoom. Ook geen mood-killer omdat je minutenlang aan het sukkelen bent je condoom. Kers op de taart is geen vervelende rubber geur.

Meer info en de Wingman condoom kan je hier kopen.

Een kleiner pakket Wingman condooms vind je hier.

In onderstaande video zie je hoe makkelijk de Wingman eigenlijk is

Reacties

wpDiscuz