Verminderde seksdrive? Tips om je libido op te krikken

Opletten geblazen!

Is je seksdrive de laatste tijd wat minder? Vervelend voor jezelf, en voor je vriendin. We hebben je eerder al gezegd dat regelmatig tussen de lakens duiken goed is voor je mentale én fysieke gezondheid. Met deze tips krijgt je seksleven weer een boost!

Niet direct naar huis na het werk

Werk en privé gescheiden houden is in alle opzichten belangrijk. Het is goed om de lange weg naar huis te nemen of een ommetje te maken. ‘Het is een tip die ik vaak meegeef aan cliënten, omdat ze op deze manier de werkstress niet mee naar huis nemen. Je moet wel écht met jezelf afspreken er niet meer aan te denken als je thuiskomt,’ zegt seksuoloog Ceryl Janssen.

Praten helpt altijd en overal

Vind je het moeilijk om de stress los te laten en kom geïrriteerd thuis? Je partner wil dan zeker weten wat er is. Een ‘nu even niet’ is prima, maar vergeet het niet na een tijdje uit te leggen. Een gespannen sfeer is namelijk nóóit goed voor jouw zin in seks.

Waar heb je geen zin in?

Seks hoeft niet altijd een uur te duren en verschillende orgasmes zijn geen verplichting. Een vluggertje kan ook. ‘Seks hoeft niet altijd hetzelfde te zijn. Je kan ook alleen haar een orgasme bezorgen, of andersom. Zo houd je het spannend,’ legt Janssen uit. Én ben je niet uren bezig.

(lees verder onder de foto)

Meteen aan beginnen

Je kent het waarschijnlijk wel: je moet sporten maar hebt geen zin. Bij thuiskomst ga je in de zetel zitten en daar kom je natuurlijk nooit meer uit. Als je meteen je tas pakt. Seksuoloog Janssen: ‘Dat geldt ook voor seks. Net als bij sporten gaat het vervolgens soms goed en soms niet. Toch zeggen veel van mijn klanten na die keer: ‘Waarom doen we dit niet vaker?’. Het kan dus geen kwaad.’

Geen ‘quick fix’

Rood aanhebben, chocola en oesters eten, een massage geven. Het zijn veel genoemde zaken om je libido op te krikken. Franse voedingsdeskundigen zeggen dat er geen voedsel bestaat om je zin in seks te vergroten, maar één ding is zeker: seks is bio-psychosociaal. Er komt héél veel bij kijken en de makkelijke weg helpt niet altijd. Misschien is stress een smoesje, misschien heb je dieperliggende problemen.

(Bron: Men’s Health )

 

Reacties

Sorteer op:   nieuw | oud | votes
Emma

Ik nodig je uit voor een privé-seksclub – http://getmeets.com
Dit is de beste plek om een sekspartner te vinden!
Daar wacht ik op je 🙂

Lisa

Wil je een meisje voor één nacht vinden? Welkom bij … https://v.ht/clint

Liobella

Wil je een meisje voor één nacht vinden? Welkom bij … http://Bredhot.Com

Cofego

Begin thuis met ons bedrijf te werken. Het is de meest financiële beloning die ik ooit heb gedaan. Op vrijdag kreeg ik een prachtige Audi 5 na afgelopen maand $ 36259 te hebben verdiend. Ik begon eigenlijk vijf maanden / geleden en bracht vrijwel meteen $ 96 per uur binnen. bezoek deze site hier.

http://Erfolg90.com

Wil je een meisje voor één nacht vinden? Welkom bij — http://bit.ly/SeeexDating

wpDiscuz