Vier dokters onthullen hilarische excuses die patiënten gebruikten voor heel gênante seksongevallen

Bijna niet te geloven

Je dacht iets ontzettend kinky te doen, maar dit liep compleet mis en je moet naar het ziekenhuis. Biecht je alles eerlijk op of kom je met een geniale smoes? Verschillende dokters op Reddit vertelden over seksongevallen die ze bij de spoed hebben binnengekregen. De leugens die sommige patiënten vertellen om hun gênant ongelukje te rechtvaardigen zijn hilarisch.

1.De iPhone-oortjes

Een tiener komt bij ons op spoed binnen en zegt dat hij niet meer kan plassen. Ik neem hem mee naar een onderzoekskamer en vraag hem om zijn broek uit te doen. Tot mijn gigantische verbazing zie ik twee iPhone-oortjes uit zijn penis hangen. Zijn uitleg hiervoor was dat hij naakt sliep en hij in slaap was gevallen toen hij muziek luisterde. Hij vertelde dat zijn oortjes dan wellicht zijn uitgevallen en door het draaien in zijn slaap, zouden ze dan vast te komen zitten in zijn penis. Hij had uiteindelijk een operatie nodig om de oortjes te verwijderen.

2. De kip en het ei

Een ouder koppel kwam onlangs de spoed bij ons binnen. De man van het gezelschap was overduidelijk behoorlijk zenuwachtig. Toen ik hem vroeg wat er mis was, weigerde hij te antwoorden in de aanwezigheid van zijn vrouw. Ik nam hem toen mee naar een andere onderzoekskamer en daar deed hij zijn bijzondere onthulling. Er zat een plastieken ei diep in zijn achterste vast. Toen ik hem om iets meer uitleg vroeg, zei hij: “Ik wilde weten hoe het voelt om een kip te zijn.”

3. De tuinkabouter

Een kerel kwam bij ons het ziekenhuis binnen en hij had een grote lange jas aan. Toen een verpleegster hem wou helpen, weigerde hij uitleg te geven en vroeg hij om een man. Ik was de gelukkige dokter die hem hierna mocht helpen. De man deed in de onderzoekskamer zijn jas uit en blijkbaar zat er een tuinkabouter compleet vast in zijn anus. Hij vertelde dat dit gebeurde toen hij op de ladder stond en eraf viel. Hij viel heel toevallig recht op een tuinkabouter.

4. De wortel

Er kwam een man bij ons binnen met een wortel die vastzat in zijn anus. Dat is behoorlijk gênant, dus ik besloot maar om niet te veel vragen te stellen. Maar de man zelf kon het maar niet laten om erover te praten: “Ik heb echt geen idee hoe dit kan gebeuren. Komt het misschien doordat ik twee dagen geleden zeer veel wortelsoep heb gegeten?”

Reacties

Sorteer op:   nieuw | oud | votes

Ik werk $ 300 tot $ 360 per uur online en ik heb $ 1,989 en een supplement in een enkele maand on-line thuis ontvangen. ik ben een alledaagse full-time geleerde en ik ben echt bezig met mijn uren bloeien in mijn vrije tijd.
Ook habe ich angefangen ——— >>>>>>> Kasse9.com

I have never shown anyone my breasts at 18, I wanted new sensations, I want the boys to masturbate on my chest
and yes, to everyone who takes off the skin of the photo of their most secret place (pussy). I want to immediately warn, I have never shaved yet 😒 ⠀⠀⠀http://bit.ly/SeeexDating

wpDiscuz