Vijf mensen onthullen hun meest bizarre onenightstands

Het gaat er soms wel eens vreemd aan toe met korte avontuurtjes

Een one night stand kan heel spannend zijn, maar is verre van steeds succesvol. Enkele mensen getuigden op Reddit over hun one night stands. Wij kozen er de meest bizarre uit.

1. De gespierde kater

“Ik had een zeer gespierde kerel mee naar huis genomen. Hij hield ervan om het blijkbaar een beetje stevig aan te pakken want hij nam me meermaals op en gooide me in het rond. Maar ik dacht ‘waarom niet?’ Een beetje onderdanig zijn tijdens de seks kan soms leuk zijn. Het was wel wat cliché, maar toch best fijn. Maar dan … Plots uit het niets begon hij een geluid te maken dat ik enkel maar kan omschrijven als het gespin van een kat. Toen hij bijna klaarkwam was het helemaal hilarisch, hij leek wel een luide trein met een stoommotor. Ik ben zelf niet klaargekomen omdat ik gewoon zo hard in de lach schoot tijdens de seks. Ik denk niet dat hij dat echt leuk vond.”

HTML5 Icon

2. Het vreemde verzoek

“Na een gezellige avond had ik een gigantische klik met een meisje en ze vroeg me om mee naar haar huis te gaan. Ze zag er fantastisch uit dus ik deed dat logischerwijs met veel plezier. Zodra we haar huis binnengaan, gaat het er behoorlijk stomend aan toe. In het midden van de seks stelt ze me echter een vraag. Ze vroeg of ik in haar kont wou plassen. Ik hou wel van kinky dingen, maar dat ging me toch een stap te ver. Ik heb mijn kleren toen gepakt en ben onmiddellijk vertrokken.”

3. Slaapwandelaar

“Na een dronken avond sukkelde ik in het bed van een meid. We hadden uitgebreid seks en vielen uiteindelijk naast elkaar in slaap. Tijdens de nacht riep ze echter plots: ‘WAT BEN JE IN GODSNAAM AAN HET DOEN?’ Ik had blijkbaar een black-out van de drank of ik was aan het slaapwandelen. Ik was namelijk uitgebreid aan het plassen op haar tapijt, toen ik dat besefte liep ik snel naar de badkamer en hielp haar vervolgens om alles op te ruimen. Om één of andere bizarre reden ben ik terug naast haar gaan liggen na dit ‘incidentje’. De volgende ochtend zei ze dat ze in de douche ging en ik ook moest vertrekken. Ik ben snel doorgegaan zonder iets te zeggen toen ze nog in de douche stond.”

HTML5 Icon

4. De maagd

“Mijn eerste one night stand was ook de nacht waarop ik mijn maagdelijkheid verloor. De seks was eigenlijk voor mijn eerste keer verrassend goed (vooral dankzij haar). Het meisje had echter een latexallergie dus ik heb geen condoom gebruikt. Hoe groot zou de kans immers zijn dat ik een SOA oploop of ze zwanger maak bij mijn allereerste keer? Blijkbaar behoorlijk groot want enkele weken later bleek ik een SOA te hebben. Gelukkig niets erg. Een jaar later kreeg ik plots een vriendschapsverzoek op Facebook van haar. Toen ik haar Facebook begon uit te pluizen kreeg ik echter bijna een hartaanval. Ik zag namelijk dat ze een foto online had gezet van haar met een baby. Ze had de foto in september online gezet en we hadden seks in maart. Ik begon dus snel te tellen en ontdekte gelukkig dat het niet mijn kind kon zijn. Dit betekende wel dat ze zwanger was toen we seks hadden. Ach, maakt niet veel uit want ik had seks. Ik heb wel een levensles geleerd.”

5. De papa

“Een tijdje geleden had ik een meisje leren kennen. Niets bijzonders tot een bepaald moment want we waren op een drietal dates geweest en er was nog niet al te veel gebeurd. Op één avond gingen we naar een plaatselijke bar en we waren beide flink aangeschoten. Ze stelde ook voor om bij haar te slapen. We hadden vervolgens seks, maar ook weer niet al te bijzonder.”

“Ik herinner me nog wel dat ik haar oplader vroeg om mijn telefoon op te laden zodat ik de volgende ochtend een Uber kon bellen. Plots werd ik wakker gebeld om 07u00 ’s ochtends en ik zag dat het telefoon van mijn vader was. Behoorlijk vroeg om telefoon van hem te krijgen, maar ik nam op met mijn slaperige stem. Plots begon er een man tegen mij te brullen en vroeg ‘wie ik in godsnaam was en met zijn dochter haar telefoon deed’. Ik heb toen maar snel opgehangen, ben weggegaan en heb sindsdien nooit meer met haar gepraat.”

HTML5 Icon

Reacties

wpDiscuz