Vlaamse eigenares modellenbureau eiste veel centjes voor haar seksuele prestaties

Vandaag worden in Brugge en Antwerpen bloedmooie modellen ingezet voor de campagne van Desigual, een Spaans mode- en schoenenmerk. De bazin van deze strakke modellen zit echter zelf in nauwe schoentjes. Nathalie Jansen, een van oorsprong Vlaamse alleenstaande moeder die in Engeland woont, werd door de rechtbank veroordeeld tot anderhalf jaar gevangenisstraf met uitstel. Ze […]

Vandaag worden in Brugge en Antwerpen bloedmooie modellen ingezet voor de campagne van Desigual, een Spaans mode- en schoenenmerk. De bazin van deze strakke modellen zit echter zelf in nauwe schoentjes.

Nathalie Jansen, een van oorsprong Vlaamse alleenstaande moeder die in Engeland woont, werd door de rechtbank veroordeeld tot anderhalf jaar gevangenisstraf met uitstel. Ze is de eigenares van Matching Models en levert de betere vleeswaren voor al uw evenementen. Zo organiseerde ze de afterparties tijdens de F1-weekeinden. Maar dat is slechts de uiterlijke schijn. De succesvolle veertigjarige zakenvrouw hield zich namelijk de afgelopen jaren in haar vrije tijd bezig met het afpersen van een stinkrijke getrouwde man, waar ze meer dan eens de beentjes voor spreidde.

Nadat de man – aanvankelijk met succes – in 2012 naar de rechtbank was gestapt, bleef Nathalie toch verlangen naar meer. Ze zou bekend maken dat hij met haar een (seks)relatie had en dat de man nu en dan vogelde met Slovaakse tienermeisjes. Voor het stilzwijgen te verzekeren had mevrouw Jansen graag een Range Rover van maximaal één jaar oud, een  leuk appartementje in Londen en 425.000 blinkende euro’s. Met deze licht overdreven wensen stuurde ze een mailtje naar de rijke oude snoeper, maar die stapte opnieuw naar de rechtbank.

Uit de emails die tijdens het proces werden voorgelezen leren we onder meer dat Nathalie Jansen een tijdlang maandelijks 4.800 van de man ontving. Dames die betaald worden om de lusten van de man te bevredigen, daar bestaat volgens ons een bepaalde term voor, maar we zijn hem even vergeten. Desalniettemin kreeg de man andermaal gelijk en mag Nathalie nu op bevel van de rechtbank anderhalf jaar geen mannen meer afpersen.

Madamme Jansen, die haar modellen onder andere aan VT4 verhuurde voor belspelletjes, is trouwens niet veroordeeld voor de afpersing zélf, maar wel voor minachting van de rechtbank, omdat ze de eerdere waarschuwingen naast zich neerlegde. Mannen (al dan niet getrouwd) die Nathalie in de toekomst tegen het lijf lopen en zich seksueel aangetrokken voelen tot haar, denken beter twee keer na vooraleer de Champagne te ontkurken en de broeksriem te lossen. (BD)

Reacties

wpDiscuz