Vlaming laat bizarre tattoo zetten: “Fucking Legendary” (foto)

Heet van de naald, letterlijk en figuurlijk. Zo liet een jongeman (21) uit Wuustwezel  onlangs zijn jeugd verzilveren met een tatoeage om “u” tegen te zeggen. Niet zomaar een tattoo en niet zomaar in België. Hij liet om 4 uur ’s ochtends “bewust” een gekend tatoeëerder in Turkije – die ook in Schotland berucht is […]


Heet van de naald, letterlijk en figuurlijk. Zo liet een jongeman (21) uit Wuustwezel  onlangs zijn jeugd verzilveren met een tatoeage om “u” tegen te zeggen.

Niet zomaar een tattoo en niet zomaar in België. Hij liet om 4 uur ’s ochtends “bewust” een gekend tatoeëerder in Turkije – die ook in Schotland berucht is – zijn eigen highlands bekladden. Zo vertelt de jongeman:  “Je bent maar één keer jong en ik wilde mijn jeugdigheid in de verf zetten. Dus dacht ik, laat me in bezopen toestand (“potdicht” naar verluidt) een tattoo zetten waar ik heel mijn leven fier op kan zijn”. En zo geschiedde! Met behulp van een 19-jarige vriend die voor de spellingcontrole zorgde, werden de nu al legendarische woorden op zijn achterwerk geplaatst: “Fucking Legendary”!

Fucking zal hij weliswaar de eerste 10 dagen niet veel beleven in zijn Turks vakantieverblijf! Net als toiletbezoeken die bemoeilijkt werden en zwembeurten in chloor en zoutwater die afgeraden werden – na een dag bezinking – door de lokale apotheker in Torba, Bodrum. Eén ding is zeker, zijn vakantie
op het paradijselijke Bodrum zal hij nooit vergeten en alle mensen die hij en zijn “Antwerpse Posse” tegenkwamen zullen dit kunnen beamen. De slogan “Fucking legendary” staat vanaf nu in menig gedachten – inclusief yours Truly – gegrift! Trots zwaaide hij immers zijn vaandel naar al wie durfde piepen: Vive la jeunesse! (RD)

Reacties

wpDiscuz