Vrouwelijke seksdokter geeft handige tips: zo word je een expert in masturberen!

Dan heb je weer iets extra om te doen tijdens de quarantaine

Laten we eerlijk zijn, hoe goed (bepaalde) vrouwen ook kunnen zijn in bed, af en toe wat zelfbevrediging is goed voor de seksuele gezondheid. Het was er in je jeugd, wanneer je een beetje verward was en experimenteerde, het is er nu nog steeds als je eens wat stoom wilt aflaten en het zal er later ook nog zijn, als je dame geen zin meer heeft. Hoewel dat laatste misschien nu al van toepassing is.

Zeker nu we tijdens coronatijden blijkbaar massaal naar natuurwebsites surfen, zijn wat leuke tips misschien altijd handig.

Hoe masturbeer je nu eigenlijk volgens een dokter?

Maar je moet natuurlijk wel een beetje weten wat je doet. De meesten van ons komen er (instinctief) wel achter hoe een en ander in elkaar zit, maar een beetje raad van een echte seksdokter kan nooit kwaad. En hé, vrouwen zitten bijna evenveel op natuurwebsites als mannen, dus deze tips gelden ook voor hen.

Dokter Emily noemt het brein het grootste seksorgaan, toch een beetje een verrassing. Wat meteen verklaart waarom ze vooral hamert op de juiste sfeer en gemoedstoestand bij het spelen met de fluit of muis. Ze zegt ook dat je je telefoon moet uitschakelen, maar als je die nodig hebt om een en ander te bekijken, dan is dat misschien geen goed idee.

Hieronder de video, maar omdat hij in het Engels is, even kort samengevat:

– Creëer de juiste sfeer en gemoedstoestand

– Zet je telefoon en muziek af

– Zorg dat je helemaal niet kunt afgeleid worden

– Maak je ‘huiswerk’ en train vooral veel

– Neem je tijd

– Wordt niet ongeduldig als het niet meteen lukt

Reacties

wpDiscuz