Gamen op een 500 (!) inch scherm in je eigen huis en voor weinig geld? Het kan

Een fantastisch alternatief

Droom je al je hele leven van een gigantische cinema in je eigen huis? Of zelfs gewoon eentje in je tuin? Indien je zo’n half bioscoopscherm in huis wil halen, ben je al snel tienduizenden euro’s kwijt. Het kan echter ook véél goedkoper.

Gigantisch scherm in je huis of zelfs je tuin

Je zou er nooit aan hebben gedacht, maar misschien moet je eens een beamer aanschaffen? Natuurlijk niet de lage kwaliteit varianten die ze vroeger op school gebruikten, maar een kwaliteitsvolle beamer waar je gewoon in prachtige 1080p of zelfs 4K Netflix op kan kijken of kan gamen.

Voordeel bij een beamer is dat je het ‘scherm’ op je muur zo groot kan maken zoals je zelf wil en de kwaliteit is zeer gelijkaardig aan een gewone televisie. Daarnaast kan je hem zetten waar je zelf wil. Neem je hem naar de slaapkamer? Geen probleem. Wil je gewoon buiten in je tuin zien? Kan ook perfect. Of meenemen naar je vrienden om daar een marathon te houden? Waarom niet.

Wat zijn nu echter geweldige opties voor moest je dit overwegen? Wij sommen er enkele op.

Mini Beamer van Aun – Straffe prijs en tot wel 200 inch

Prijs-kwaliteit is deze beamer van Aun sowieso een fantastische aankoop. Deze mini beamer kan tot 1080p projecteren en de kwaliteit is ook uitstekend in een lichtere kamer. Daarnaast kan je tot wel een oppervlakte gaan tot wel 200 inch! De cinema-ervaring is dus sowieso compleet.

Je kan deze Mini Beamer hier kopen.

Epson EH-TW7000 Beamer – Prachtige 4K beelden tot wel 500 inch

Deze Epson is iets duurder als het boven genoemde model, maar als je echt het beste van het beste wil dan doe je sowieso een fantastische aankoop met dit apparaat. Zo kan deze beamer waanzinnige 4K beelden weergeven tot een hallucinante grootte van 500 inch. Er zijn bioscopen met kleinere schermen.

Je kan de Epson EH-TW7000 Beamer hier kopen.

 

Smart Mini Beamer – Neem je beamer letterlijk overal makkelijk naar mee

Deze Smart Mini beamer met ingebouwde accu is ideaal voor in je eigen huis, maar ook om mee op pad te nemen of in je tuin te zetten. Geen last van lange draden. Het projecteren van video kan in een 720p resolutie, in een maximaal beeldformaat van 381 centimeter diagonaal. In speakermodus gaat de accu gaat zo’n 30 uur mee, in beamer mode gaat de accu toch een mooie 4 uur mee.

Je kan de Smart Mini Beamer hier kopen.

UC18 LED Compacte Beamer – Goedkope, maar nog goede optie tot 60 inch

Wil je nu echter het heel goedkoop houden, maar nog steeds een goede ervaring hebben? Dan is deze mini beamer wellicht iets voor jou. Deze zeer kleine beamer heeft iets minder opties dan de andere, maar is nog steeds de moeite.

Zo kan deze beamer gaan tot 60 inch. De kwaliteit van de beelden zijn natuurlijk iets minder, maar dat is te verwachten voor deze zeer scherpe prijs natuurlijk.

Je kan de UC18 LED Beamer hier kopen.

Nog meer mogelijkheden?

Indien je naast bovenstaande aanraders toch nog verder wil kijken dan kan dat natuurlijk. Er zijn tientallen geweldige beamers die echt de moeite waard zijn. Mensen die de cinema-ervaring willen, maar geen peperdure tv willen aanschaffen, doen met deze projectors alvast een fantastische koop.

Een groot overzicht met alle prijzen van beamers vind je hier.

Reacties

wpDiscuz