Waarom het goed voor je is om Instagram-babes te volgen…

Aha!

Ben je een gelukkig man met een uiterst stabiele relatie en een account op Instagram? Dan zou het kunnen dat je weleens een discussie met je vriendin hebt gehad over het volgen/bekijken van een paar ravissante babes… Je vriendin kan daar zo haar bedenkingen bij hebben.

Ten eerste is het natuurlijk niet de bedoeling dat je partner loopt rond te neuzen door jouw telefoon en Instagram. Om vervolgens ook nog eens boos te worden om foto’s van Alexis Ren of Emily Ratajkowski in bikini. Nee, dat hoort niet!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Female Beauty & Fresh Models (@female.beauty_fresh.models) op

Gelukkig is er relatie-expert Logan Hill van Cosmopolitan die de vrouwen uitlegt dat wij – mannen – alleen maar heel gezond bezig zijn. Volgens hem is de internetgeschiedenis van een man sowieso geen plek waar een vrouw in zou moeten kijken.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door MK ULTRA (@mkultra_girls) op

Volgens Hill is het ontzettend gezond voor zowel mannen als vrouwen, om te fantaseren en het enige verschil is dat je met het internettijdperk kan zien over wie hij of zij dat doet. Vroeger droomde de mannen ook weg bij Marilyn Monroe en Elizabeth Taylor, maar dat was nergens uit te halen. Dus: case closed!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Instagram Bodybuilding Fitness (@gym.bodybuilder) op

Trouwens… hier heb je nog een portie babes!

(Bron: Esquire, Cosmopolitan)

Reacties

wpDiscuz