Wetenschappelijk bewezen: veel orale seks zorgt ervoor dat vrouwen niet vreemdgaan

Je weet wat te doen vanavond

Meermaals is het wetenschappelijk nut al bewezen van pijpen. Zo zou een kwakje slikken bijvoorbeeld ontzettend gezond zijn en vrouwen zelfs beschermen tegen zwangerschapsziektes. Uit een recent wetenschappelijk onderzoek blijkt dat beffen ook zowaar een evolutionair nut heeft.

Zo is gebleken dat mannen die regelmatig hun vrouw/vriendin laten klaarkomen tijdens een potje likken meer geneigd zijn om te denken dat hun partner ook gewild is door andere mannen. Dit zorgt er dan weer voor dat mannen alsmaar vaker met hun hoofd tussen de benen van hun wederhelft gaan liggen. Voornamelijk omdat ze haar niet willen teleurstellen. Omdat vrouwen regelmatig oraal geplezierd worden, zijn zij weer gelukkiger en hebben ze minder snel de neiging om hun partner te bedriegen. Vrouwen die amper of niet gebeft worden door hun mannen gaan over het algemeen sneller vreemd dan hun tegenhangers.

Mannen weten dus wat te doen vanavond indien ze hun partner niet kwijt willen.

Reacties

Sorteer op:   nieuw | oud | votes
ikke

“Voornamelijk omdat ze haar niet willen teleurstellen.” –> Als je niet graag een vagina likt dan ben je een zelfingenomen sukkel, een homo… of je houdt je met de verkeerde vrouw bezig. In ieder geval ben je slecht in bed.

ikke

Eigelijk geen verrassing dat ze bij Clint weigerachtig staan tegenover cunnilingus. Jongens van zes jaar zitten immers ook nog in hun ‘meisjes zijn vies’ fase.

Jacquelin25

New and rapidly growing social network for h 00kup and fast s ะต x!!(18+ only !!!) >>> —>>> http://linkto.eu/2NY2E

wpDiscuz