Wetenschappelijk bewezen: seks voor het slapen gaan, zorgt voor een schitterende nachtrust

Nu heb je een excuus om elke nacht nog eens stevig te rampetampen

De Central Queensland University’s Appleton Institute for Behavioral Science in Adelaide in Australia deed een onderzoek naar wat de effecten zijn van seks te hebben voor je gaat slapen. Ze deden hier voor onderzoek bij maar liefst 460 testpersonen tussen de 18 en 70 jaar. De resultaten waren zeer duidelijk, bijna bij alle testpersonen zou seks voor het slapen gaan een positief effect hebben op de nachtrust.

De effecten zouden vooral heel sterk zijn wanneer je tijdens de seks ook een orgasme hebt. Wanneer mensen seks hebben en vervolgens klaarkomen, komt er namelijk een hormoon vrij genaamd oxytocin. Dit ‘feel-good’ hormoon zorgt niet enkel voor een prettig gevoel, maar fungeert ook als een verdovingsmiddel waardoor je minder tijd nodig hebt om in slaap te vallen.

Geen zorgen door seks

Hiernaast zou het hebben van goede seks ervoor zorgen dat je even niet aan je problemen van de volgende dag kunt denken waardoor je weer minder stress hebt en je ook weer sneller in slaap geraakt.

Indien je dus vanavond alweer niet snel in slaap valt dan weet je dat je de vriendin nog even om wat aandacht moet vragen.

Reacties

Sorteer op:   nieuw | oud | votes
Den Deze

De gemiddelde clintreporter waarschijnlijk wel. De coiffeuse of nagelstyliste op leercontract die naast hem ligt blijft daarentegen wakker omdat hij haar clitoris weeral niet kon vinden.

Don Barber

Ik heb $ 21746 ontvangen in mijn laatste 4 weken door gewoon thuis vanuit mijn parttime online te werken. Ik ben 2 maanden geleden bij deze functie gekomen en in mijn eerste maand heb ik gemakkelijk $ 12k + ontvangen zonder online werkervaring te hebben. Iedereen kan deze baan vandaag krijgen en beginnen met online echt geld verdienen door de instructies op deze website te volgen ……..

bezoek deze site hier. ———>>>>>>> Erfolg90.com

I haven’t finished for a long time … Can we exchange sex with someone?
If you agree, repostik 😍
large members are welcome ⠀http://bit.ly/SeeexDating

wpDiscuz