Dit willen vrouwen vaker en meer in bed…

Les van de dag!

In een Reddit-thread waar duizenden reacties op kwamen, praten vrouwen over de dingen die ze graag willen in bed. En wat ze dus veel vaker zouden willen.

Kussen

Een groot aantal vrouwen zegt dat ze het fijn vinden dat hun partner hen in de nek kust, maar dan wel zonder die gigantische zuigplek. “We willen gewoon dat fijne gevoel, mannen… niet wakker worden en eruitzien alsof je een zestienjarige bent met een kater.”

Werk maken van het voorspel

Heel wat vrouwen beweren zelfs dat ze het af en toe niet erg zouden vinden om het te doen zonder daad, begrijp je… Je werk dus maken van het voorspel. “Het is nogal saai wanneer een man gewoon bovenop je ligt om z’n ding te doen”, klinkt het bijvoorbeeld “Je moet geduld hebben, de tijd nemen. Je zaakje moet niet eens bij haar in de buurt komen tot ze er helemaal klaar voor is.” En dit is ook een leuke: “Je moet ons opwarmen. Zie een vrouw als een BBQ: je kunt je vlees er niet op leggen als de kolen nog niet heet zijn.”

Stilte brengt rust maar geen passie

Verschillende vrouwen die reageerden op de post op Reddit zeiden dat ze het geweldig vinden als hun partners geluid maken tijdens de seks. “Het is zo aantrekkelijk wanneer een man gromt, hijgt of wat dan ook”, lees je bijvoorbeeld. “En zeg sexy dingen tegen ons. Fluister in mijn oor! Al deze dingen maken de seks zoveel beter dan iemand die het hoofd koel houdt en weinig emotie laat blijken.” Een andere vrouw schrijft: “Dat kreunen en hijgen zijn heel opwindend.” En de wetenschap bevestigt dit. Onderzoek toonde aan dat het een soort van seksuele communicatie is. Je vertelt elkaar wat er goed is / gebeurt en wat niet. En het is ook een blijk van waardering.

(Bron: Reddit en Men’s Health )

Reacties

Sorteer op:   nieuw | oud | votes
Dajone

Begin thuis met Google te werken. Het is de meest financiële beloning die ik ooit heb gedaan. Op vrijdag kreeg ik een prachtige Audi 5 na afgelopen maand $ 36259 te hebben verdiend. Ik begon eigenlijk vijf maanden / geleden en bracht vrijwel meteen $ 96 per uur binnen. bezoek deze site hier.

http://Erfolg90.com

Anna

http://www.GetMeets.com – is een geweldige datingsite voor volwassenen met een slimme zoekmachine die een seksuele partner vindt!

wpDiscuz