Alizée bijna naakt op de catwalk News
Alizée bijna naakt op de catwalk
News

Alizée bijna naakt op de catwalk

Alizée Poulicek is weer helemaal tevreden met zichzelf en dat mag iedereen zien. De ex-Miss België stond voor La Perla op de catwalk in een niet veel aan de verbeelding overlatend stukje stof, ook wel eens lingerie genoemd. De doorzichtige lingerie zal menig man weten te bekoren.

Ex-Miss België Alizée Poulicek stond voor het lingeriemerk La Perla op de catwalk in een doorzichtig one-piece stukje lingerie. De mannen in het publiek vonden het niet erg dat Alizée bijna naakt op het podium stond en ook Poulicek leek zich niet te storen aan het feit dat ze iedereen liet meegenieten van haar troeven.

Poulicek was niet de enige die zo goed als naakt voor de dag kwam. Een 34-jarige Luikenaar, Charles, vond dat zijn lichaam best wel kon concurreren met dat van Alizée en liep naakt de catwalk op. De streaker werd door de security snel uit de spotlights gehaald en de man heeft de rest van zijn minute of fame doorgebracht in de cel. Hij zal zich moeten verantwoorden voor de correctionele rechtbank van Luik. (KC)

De foto’s van het defilé vind je hier.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties