Bigarreaux stuurt advocaat op VTM af News
Bigarreaux stuurt advocaat op VTM af
News

Bigarreaux stuurt advocaat op VTM af

Ann Peeters en Tom Paumen van Bigarreaux uit het VTM-programma Mijn Restaurant lachen er niet mee: om aan de precieze uitslag van de televoting rond het programma te komen, sturen ze een advocaat richting Vilvoorde.

Dat er vlak voor de finale plots sms-problemen opdoken bij gsm-operator Mobistar in de omgeving van Sint-Truiden, laat de kandidaten, zowel in Sint-Truiden als in Kortrijk, met een wrang gevoel achter. Ann en Tom eisen nu absolute duidelijkheid van de zender en sturen daarom een advocaat naar VTM, om de naar hun zeggen twijfelende programmabazen te overtuigen alle resultaten zondermeer vrij te geven.

Zelf denken ze in ieder geval al serieus na over de toekomst van hun restaurant. De twee willen in extremis nog proberen om Bigarreaux te laten doorstarten op hetzelfde adres, maar als ze daarin niet zouden slagen - doordat VTM er een stokje voor steekt - gaan ze gewoon verder op een andere locatie. (BVH)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties