Bob Dylan-fans woedend om kerstalbum (audio) News
Bob Dylan-fans woedend om kerstalbum (audio)
News

Bob Dylan-fans woedend om kerstalbum (audio)

De fans van Bob Dylan zijn boos, heel boos. Zij kunnen niet lachen met de kerstliederen die de gereputeerde singer-songwriter hen in de maag wil splitsen. “Een goedkoop en sentimenteel kerstalbum”, klagen die over Christmas in the Heart.

Wat een fijne grap moest worden voor onder de kerstboom, is de duizenden Dylan-fans in het verkeerde keelgat geschoten. Zij verwachten van hun idool niet zo’n “melig” en “platvloerse” muziek en dat laten ze duidelijk merken op alle mogelijke internetfora, zoals het bekende Expecting Rain.

Waarom ook niet, zouden we durven opperen, te meer omdat Bob Dylan de volledige opbrengst van deze schijf schenkt aan daklozenorganisatie Feeding America. Volgens Dylan zelf kan hij alleen al met de royalties van de nieuwe plaat 4 miljoen armen een kerstdiner serveren. Als dat dan moet met een eigen, aangebrande versie van enkele kerstsong, why not?

Luister hier in onderstaand filmpje naar de zangstrofes van kerstman Bob Dylan. (BP)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties