Claudio brengt kookboek uit News
Claudio brengt kookboek uit
News

Claudio brengt kookboek uit

De winnaar van Mijn Restaurant smeedt het ijzer terwijl het heet is. De opvliegende chef-kok Claudio brengt binnenkort zijn eigen kookboek uit. Het moet volgens Claudio vooral een receptenboek worden waar ook de alledaagse hobbykok mee overweg kan.

Zijn restaurant is eigenlijk nog niet goed en wel open, of Claudio brengt al zijn eigen kookboek op de markt. “Uitgeverij Lannoo heeft me gevraagd en ik heb meteen toegehapt”, aldus Dell’Anno. De jonge chef-kok weet goed wat hij wil: het boek moet toegankelijk zijn voor iedereen. “Er zullen 45 recepten instaan die elke hobbykok probleemloos moet kunnen klaarmaken.”

Een titel is er nog niet, maar over de inhoud is hij alvast heel zeker. Tegen eind september zou het receptenboek volledig klaar moeten zijn. “Zodat ik ermee naar de Boekenbeurs kan.” Gaat Claudio met zijn kookboek Piet Huysentruyt achterna? (HH)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties