Clint betwist sabotage News
Clint betwist sabotage
News

Clint betwist sabotage

In een persbericht liet dinsdagmiddag “een zender” weten dat het koppel Isaura en Jeroen uit de reeks “Mijn Restaurant” klacht indienen tegen Clint.be omwille van vermeende sabotage. Dat zijn zware woorden die we meteen willen weerleggen en wel aan de hand van onderstaande video.

Jeroen en Isaura dienen klacht in bij de Raad van Journalistiek omdat ze nu vlak voor de opening van hun restaurant “het plots met drie personeelsleden minder moeten doen”. Nog volgens hetzelfde persbericht zouden Jeroen en Isaura “de dupe van gans de zaak zijn”.

Dat betwisten wij omdat we steeds zelf de reflex hebben om er voor te zorgen dat Jeroen en Isaura van deze infiltratie niet het kind van de rekening mogen zijn.

Op dinsdagochtend – nog voor het bewuste persbericht – hebben we ons aangemeld bij het Mechelse restaurant van Jeroen en Isaura en wel met volgende dubbele boodschap:

Cain, Helen en Bart wilden nog actief meedraaien om Jeroen en Isaura uit de brand te helpen tijdens de opening van het restaurant. Mocht dat echter gevoelig liggen en worden geweigerd, presenteerden we ook nog drie extern aangezochte interim’ers met horeca-ervaring als volwaardige vervangers, op onze kosten! Beide voorstellen werden echter stilzwijgend afgewimpeld.

Het bewijs is in onderstaande video te bekijken.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties