Deelnemers Chef in Nood woedend op Luc Bellings News
Deelnemers Chef in Nood woedend op Luc Bellings
News

Deelnemers Chef in Nood woedend op Luc Bellings

Sinds topkok Luc Bellings met het programma Chef in Nood over de vloer kwam, zijn al drie zaken failliet gegaan. De uitbaters zijn niet te spreken over zijn aanpak en dreigen ermee gezamenlijk naar de rechter te stappen. Andere deelnemers zijn dan wel weer positief.

De eigenaars van de restaurants ‘Xocolate’, ‘Dyosta’ en ‘Me Gusta’ zijn helemaal niet te spreken over topkok Luc Bellings. Volgens hen is het zijn schuld dat hun zaken op de fles zijn gegaan. “Aanvankelijk ging alles goed, maar toen zei Bellings ineens dat hij me zou kraken. Toen ons achteraf ook nog eens extra kosten aangerekend werden, voelde ik me echt bedot”, zegt Gino van Bozart uit Geel. Samen met de twee andere uitbaters overweegt hij stappen te ondernemen tegen Luc Bellings.

In restaurant ‘Max’ in Aalst moet Bellings ook niet meer over de vloer komen. “Bellings vroeg me eens om iets met hem te gaan drinken zonder mijn man. Toen ik niet op zijn avances wilde ingaan, was ik plots een chichi-madam. Neen, die moet hier bij ons niet meer komen”, aldus uitbaatster Asha.

Andere deelnemers van het programma zijn dan wel weer tevreden. Bij velen van hen komt nu een pak meer cliënteel over de vloer en dat is alleen maar positief volgens hen. “Sinds Chef in Nood hier neerstreek, hebben we tot 50% meer klanten”, zegt Yvonnen van ‘Hof Ter Polder’.

Bij het productiehuis Eyeworks zijn ze er vrij gerust in: “We weten uit welke hoek het komt en kijken met interesse uit naar hun verdere stappen. Meestal komen die aantijgingen van mensen die niet geluisterd hebben naar de tips van Luc en zelf voortgesukkeld zijn in hun eigen verhaal. Wij maken ons geen zorgen.” (HH)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties