Drummer Tokio Hotel zwaar gewond na gevecht News
Drummer Tokio Hotel zwaar gewond na gevecht
News

Drummer Tokio Hotel zwaar gewond na gevecht

De drummer van de Duitse groep Tokio Hotel is tijdens een nachtje stappen aangevallen in een nachtclub en liep daarbij zware hoofdwonden op. Hij moest naar het ziekenhuis en kreeg meteen 36 hechtingen. Hij werd onder meer met een bierflesje geslagen.

De 20-jarige drummer van Tokio Hotel, Gustav, zal zich vorig weekend nog lang herinneren. De man was in een nachtclub aan het praten met een meisje, toen er plots een groepje mannen rond hem kwam staan. “Een van hen begon Gustav te duwen”, vertelde een ooggetuige. “Toen werd hij ineens met een bierflesje geslagen. Hij week achteruit en kreeg nog een weede flesje op zijn hoofd. De drummer zakte in elkaar en de aanvallers gingen er vandoor.

Gustav werd onmiddellijk naar de toiletten gebracht omdat hij hevig bloedde aan zijn hoofd. Daar werden de eerste zorgen toegediend, in afwachting van de ambulance. In het ziekenhuis moesten de wonden gehecht worden met maar liefst 36 draadjes. De grootse wonde zou 5 cm lang geweest zijn. Ondertussen is de politie op zoek naar de daders want na de aanval was plots geen spoor meer van hen te bekennen. (HH)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties