Een prins met roosgelakte nagels News
Een prins met roosgelakte nagels
News

Een prins met roosgelakte nagels

Terwijl zijn broer speeches geeft om weeskindjes te helpen, gaat Prins Harry stappen met roosgelakte vingernagels. Een fotograaf van EBDB kon vastleggen hoe de jongste zoon van Prins Charles en wijlen Prinses Diana vrijdagavond ging stappen in de Londense Raffles-club met roze nagellak op zijn linkerhand.

(Roos)gelakte nagels zijn wel vaker gespot bij mannelijke sterren: Al Pacino en David Beckham vertoonden zich eerder al 'gelakt' onder het plebs, maar een prins? Misschien ging hij gewoon voor the perfect match met de roze boxershort die boven zijn jeans uitstak?

Kort na middernacht kwam Harry alleen aan in Raffles. Hij stapte recht naar de VIP-room van de club en gunde de buitenwipper geen bestaanrechts door het doorgangslint eigenhandig los te maken. Hij leek vooral niet te willen opvallen.

De krant The Daily Mail gokt er voorts nog op dat Harry de nagellak nog zal verwijderen voor hij zich morgen aanmeldt op het trainingskamp van het leger in Middle Wallop in Hampshire. (TV)

Foto's copyright EBDB.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties