Ex-lief Tom is hem snel vergeten News
Ex-lief Tom is hem snel vergeten
News

Ex-lief Tom is hem snel vergeten

‘Uit het oog, uit het hart’, een waarheid als een koe als het aan de Poolse Weronika Bochat ligt. Vorige maand was ze nog verscheurd door verdriet doordat haar relatie met onze eigenste Tom Dice op de klippen was gelopen. Maar vandaag showt ze trots haar nieuwe vriend, ook een muzikant maar wel eentje die dichter bij huis woont.

Nochtans bewees Weronica dat het menens was toen ze nog samen was met Dice. Ze reisde speciaal voor hem naar België maar moest door de drukke agenda van Tom meegaan op promotour in Duitsland, wilde ze hem toch even kunnen zien. De twee hadden dus al snel door dat hun relatie gedoemd was om te mislukken en dus kozen ze voor de korte pijn.

Weronika was er het hart van in en postte dagen na elkaar depressieve berichten op Facebook. Maar de donkere dagen zijn nu voorbij want plots prijkt er een foto op haar pagina met haar nieuwe grote liefde. De gelukkige in kwestie: de 21-jarige Poolse zanger en acteur Kasper Zborowski-Weychman. Naar verluidt is hij alles wat Weronika zoekt, maar wij vinden hem toch een beetje lijken op Tom, niet? (HH)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties