Ex-Power Ranger daagt Jean-Claude Van Damme uit voor gevecht News
Ex-Power Ranger daagt Jean-Claude Van Damme uit voor gevecht
News

Ex-Power Ranger daagt Jean-Claude Van Damme uit voor gevecht

Siddert ende beeft. Een voormalige Power Ranger heeft zowaar onze ‘muscles from Brussels’ Jean-Claude Van Damme uitgedaagd voor een gevecht. Als hij zijn belachelijke pakje maar thuislaat.

Kent u ze nog? De Power Rangers waren in de jaren ’90 de hit op tv. De jonge actiehelden beschikten over superkrachten die ze graag toonden in lelijke, strakke wit, blauw of roze gekleurde pakjes. De witte versie, intussen enigszins opgeschoten tot karateka en artial marts-specialist, heeft onze Van Damme nu uitgedaagd tot een gevecht. Waarom? Omdat Van Damme hem blijkbaar 15 jaar geleden bij de première van de eerste Power Rangers-film wandelen stuurde. Beetje flauw, lijkt ons, maar de man meent het wel degelijk serieus.

Aan showbizzsite TMZ.com liet hij alvast verstaan het “waar dan ook, wanneer dan ook” te willen opnemen tegen de filmster. Zolang hij ons maar de beelden bezorgt. (AH)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties