Gaat Koen Crucke adopteren? News
Gaat Koen Crucke adopteren?
News

Gaat Koen Crucke adopteren?

De 57-jarige Koen Crucke heeft zijn geaardheid nooit onder stoelen of banken gestoken. Hij is al vele jaren gelukkig samen met zijn echtgenoot Jan Gheysen maar toch heeft hij sinds kort het gevoel dat er iets ontbreekt: een zoon die papa tegen hem zegt…

Koen Crucke is al veertig jaar gelukkig met zijn partner Jan Gheysen. De acteur en zanger weet al sinds zijn twaalfde dat hij homo is en hij heeft zijn geaardheid dan ook nooit verborgen gehouden. “Ik heb wel een paar keer de liefde bedreven met een vrouw”, zegt hij in een Vlaams weekblad. “Toch zou ik niet kunnen samenleven met een vrouw en kinderen.”

Sinds kort is zijn idee over kinderen echter veranderd. Vroeger had hij niet echt een kinderwens maar nu knaagt er toch af en toe iets. “Ik verlang naar een zoon om iets door te geven. Een jongen met wie we kerst en Nieuwjaar kunnen vieren en die papa tegen mij zegt”, aldus Crucke. Echte adoptieplannen zijn er nog niet, maar het is alvast een openstaande optie. (HH)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties