Gert Verhulst koopt luxejacht News
Gert Verhulst koopt luxejacht
News

Gert Verhulst koopt luxejacht

Het gaat blijkbaar goed met Studio 100 en Gert Verhulst. De man kocht net een jacht om feestjes op te geven. Geen persoonlijke investering, want de boot zal gebruikt worden om Studio 100-feestjes te geven.

Kabouter Plop en Samson zullen binnenkort in stijl kunnen feesten. Studio 100 heeft namelijk een luxejacht gekocht van maar liefst 1,5 miljoen euro. Een van de bedrijven die onderdeel zijn van Studio 100 specialiseert zich in het organiseren van evenementen en kocht daarom de Evanna. Het is dus geen persoonlijk speeltje van Gert Verhulst, al zal die er waarschijnlijk wel kunnen van meegenieten.

Het vaartuig is 36 meter lang en was eerst in handen van een Fransman. Omdat die door de crisis de geplande werken aan het schip niet kon uitvoeren, heeft hij het weer te koop gesteld. Studio 100 sprong meteen aan boord en kocht het vaartuig over. Wat de precieze bedoelingen zijn met het luxejacht is nog niet duidelijk. (HH)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties