Gitarist Tokio Hotel slaat fan News
Gitarist Tokio Hotel slaat fan
News

Gitarist Tokio Hotel slaat fan

Of het om een echt incident, dan wel om de fantasie van een dolgedraaide fan gaat, is officieel nog niet zeker, maar dat laatste lijkt steeds onwaarschijnlijker te worden. De 21-jarige fan die Tom Kaulitz (19) aan een tankstation herkende en van hem in zijn luxueuze Audi R8 een foto maakte, heeft het naar eigen zeggen moeten bekopen. Volgens het verhaal van het meisje - en ook volgens de beelden van een beveiligingscamera die door Duitse journalisten al werd bekeken - sloegen de stoppen bij Kaulitz door toen hij zag dat de fan hem aan het fotograferen was.

Kaulitz stapte uit zijn auto, gooide met een brandende sigaret naar het meisje en verkocht haar daarna een serieuze oplawaai, recht op haar gezicht. Een vriendin van het meisje werd nog aan de kant geduwd, waarop het idool in zijn wagen stapte en wegscheurde. De bijgehaalde politie kon alleen vaststellen dat het gezicht van het meisje waarop Kaulitz had staan timmeren, serieus gezwollen was en is aan een onderzoek begonnen. (BVH)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties