Grootste boezem ter wereld in levensgevaar (fotospecial) News
Grootste boezem ter wereld in levensgevaar (fotospecial)
News

Grootste boezem ter wereld in levensgevaar (fotospecial)

De grootste boezempartij ter wereld is in levensgevaar. De trotse eigenares van de enorme borsten, Sheyla Hershey (30), vecht voor haar leven nadat ze een infectie opliep bij haar laatste operatie. Voor de Braziliaanse kon haar voorgevel nooit groot genoeg zijn, tot 38 KKK het plafond bleek.

De immense borsten van Hershey zijn beiden geïnfecteerd met de levensbedreigende stafylokokbacterie. Als die ook haar bloed aantast, dreigt de dood voor de vrouw. Haar laatste implantaten moesten er sowieso al uit, maar ze kan ook haar borsten – de volledige partij zelfs - verliezen.
Hershey, die in Houston in de VS woont, is verslingerd aan borstvergrotingen. Ze onderging daarvoor intussen al 30 chirurgische ingrepen. Maar de laatste keer liep het mis. De dame werd in ademnood en met hoge koorts opgenomen in het ziekenhuis. “Ik had veel pijn”, aldus de borstenfreak. “Ik kon niet meer ademen, het was verschrikkelijk.”

De fameuze boezem werd vorig jaar bekroond met een vermelding in het Braziliaanse Guinness Book of World Records.
Hoe die twee gigantische exemplaren op één en dezelfde foto te krijgen zijn, kan u onderaan bekijken.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties