Hadise ontketent schandaal in Turkije News
Hadise ontketent schandaal in Turkije
News

Hadise ontketent schandaal in Turkije

Een sexy fotoshoot van Hadise op de cover van mannenblad Boxer zorgt voor een rel in Turkije. De Limburgse van Turkse afkomst vertegenwoordigt Turkije op het volgende Eurovisiesongfestival en daarom vinden heel wat Turken dat zo’n ‘stoute’ shoot niet kan.

In Vlaanderen hebben we de foto’s al gezien, want het gaat om een shoot die in 2007 gemaakt werd voor het Vlaamse mannenblad Maxim. Hadise reageert dan ook verbolgen op de heisa die nu ontstaat. De video die destijds van de gewaagde fotoshoot werd gemaakt, is hieronder te bekijken.

“Die foto’s zijn toen gemaakt in samenspraak met Maxim, de fotograaf en het management. Dus eigenlijk is wat nu gebeurt dikke zever”, zegt Hadise in de krant Het Nieuwsblad. De zangeres kwam onlangs nog op een sexy manier in het (internet)nieuws, toen op een website van haar zogenaamde upskirt pictures werden gepubliceerd - foto's die genomen zijn vanuit kikvorsperspectief, waarbij duidelijk te zien is wat ze onder haar rokje aanhad.

Met deze laatste berg kunstmatig opgeklopte heisa lijkt het er steeds meer op dat de gekte rond het persoontje van Hadise, die in Turkije al een hele tijd tot ongekende hoogte wordt opgezweept, ook een beetje naar ons land overslaat. Hadise getuigde destijds in Maxim al van paparazzitoestanden elke keer ze voet op Turkse bodem zet. (RV/BVH) Foto's: Zeger Garré - www.zegergarre.com

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties