Helmut Lotti gaat trouwen News
Helmut Lotti gaat trouwen
News

Helmut Lotti gaat trouwen

Helmut Lotti en zijn vriendin Jelle Van Riet gaan trouwen op zaterdag 9 mei 2009. De twee leerden elkaar in 2007 kennen en de vonk sloeg meteen over. De journaliste vertelde toen dat ze “een hemelse match” waren.

Het huwelijk van Helmut en Jelle is gepland op zaterdag 9 mei 2009 in het Stadhuis van Antwerpen. Het huwelijk zal plaatsvinden in besloten kring, maar het verliefde koppeltje liet aan de buitenwereld wel weten dat fans zeker de gelegenheid zullen krijgen om even in de feestvreugde te delen.

Voor Lotti is het zijn derde huwelijk. Voordien was hij al zeven jaar getrouwd met Kimberley Grosemans. De twee kregen samen één dochter, Messalina, die ondertussen 17 jaar oud is. Lotti trad voor de tweede keer in het huwelijk met Carol Jane Poe. Helaas was ook die verbintenis geen echt lang leven beschoren: na vier jaar hielden de twee het voor bekeken; in 2005 gingen ze uit elkaar.

Sindsdien heeft Helmut nog een relatie gehad met de vijftien jaar jongere Selina Cespedes, maar over die korte liefde is bitter weinig geweten. Zijn relatie met Jelle Van Riet, een freelance journaliste, vertoont wat meer openheid, al was het maar omdat zijn huidige partner Helmut via de pers leerde kennen. Als literatuurspecialiste en juryvoorzitster van De Gouden Uil jeugdliteratuurprijs interviewde ze Helmut voor De Standaard der Letteren. Een quote uit het artikel: "Van mijn moeder mag ik geen grapjes maken over Helmut Lotti. Zij is een fan van zijn muziek en vindt hem knap en geestig. Ik zou, zeg maar, met hem mogen thuiskomen." Die thuis staat binnenkort in één van de mooiste wijken van Antwerpen, waar het koppel onlangs een huis kocht. (KC/BVH)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties