Het drama "Ignace Crombé": nieuwe onthullingen News
Het drama "Ignace Crombé": nieuwe onthullingen
News

Het drama "Ignace Crombé": nieuwe onthullingen

Ignace Crombé heeft de laatste tijd veel te verduren gehad. Hij ligt uiteraard wel zelf aan de basis van alles, maar er lijkt geen einde aan te komen.

Eind mei werd de politie opgeroepen omdat het tot slaande ruzie was gekomen tussen Ignace Crombé en zijn ex-vrouw Miriam. Blijkt dat Crombé makkelijk door het lint gaat als iets niet naar zijn zin verloopt. Dan gooit hij dingen kapot en loopt hij te mokken.

Zijn lichte ontvlambaarheid werd nog eens bewezen toen hij vorige week zijn vriendin Patricia Govaerts sloeg en beschadigingen toebracht aan de auto van een vriendin die ter hulp snelde.

Bedrieger

Toen Crombé bekendmaakte dat hij zijn vrouw ging verlaten voor Patricia Govaerts was niemand echt verrast. Céline Du Caju, Miss Belgian Beauty 2006, zou met avances van Crombé te maken gehad hebben. Zij weigerde echter elke vorm van relatie. Anne-Marie Ilie, Miss Belgian Beauty 2007, zou wel het bed gedeeld hebben met Crombé voor haar verkiezing. Toen ze afstand nam, veranderde de houding van Crombé en begon hij haar te pesten als een echte puber.

Harteloos

Sinds kort heeft Crombé de geldkraan dichtgedraaid. Hierdoor komen zijn ex-vrouw en zijn dochter zonder geld te zitten. De overeenkomst dat ze elke week een bepaalde som zouden ontvangen, weigert hij nu te tekenen. Blijkbaar zit hij niet echt in met de toekomst van zijn dochter.

De case Nele Somers

Nele Somers en Ignace Crombé kwamen door de huwelijksperikelen van Crombé in aanvaring met elkaar. Somers koos openlijk partij voor Miriam waardoor Crombé even in nauwe schoentjes kwam te zitten. De MBB brak met Ignace Crombé en ging in zee met een eigen agent. Somers wordt nu geweerd van alle officiële MBB-gelegenheden en mag tijdens de grote finale niet zelf haar kroontje doorgeven.

Nu veel sponsors hem hebben laten zitten en het er voor volgend jaar niet goed uitziet, rijst de vraag of er nog wel een toekomst is voor de Miss Belgian Beauty-verkiezing. (KC)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties