Het is zover: Hermelien in haar blootje News
Het is zover: Hermelien in haar blootje
News

Het is zover: Hermelien in haar blootje

Ze is pas 19, maar nu al is Emma Watson - Hermelien uit Harry Potter - naakt te bewonderen op het internet. Of ze het nu graag heeft of niet: de fans (en hun papa's) zullen ervan smullen.

Het gaat bijzonder snel tegenwoordig. Toen Emma Watson vorig jaar haar 18de verjaardag vierde en wat ongelukkig met haar doorzichtige slipje uit een auto sukkelde, gingen zogenaamde upskirt-foto's van het kind de hele wereld rond.

Badkamerfoto

Nu is het tijd voor nog nét iets meer: een Amerikaanse site heeft de hand kunnen leggen op een naaktfoto van de jonge actrice die net op het punt staat in bad te stappen. En die foto zou - nog volgens de site - wel eens echt kunnen zijn. De blogger die de badkamerfoto van de Harry Potter-ster lanceerde, zegt dat hij hem heeft gekregen van een ex-vriendje dat blijkbaar niet helemaal tevreden is over de manier waarop zijn relatie met Watson eindigde. Vroeger draaide dat uit dat op een paar serviesstukken tegen de muur; tegenwoordig betalen dames hun kuren in blote cash. (BVH)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties