Identiteit van het tennismeisje onthuld (video) News
Identiteit van het tennismeisje onthuld (video)
News

Identiteit van het tennismeisje onthuld (video)

Wie geld inzette op Els Tibeau, Tanja Dexters of Kim Engelbosch, sloeg de tennisbal ferm mis, maar aan het mysterie komt nu een einde. Omdat niemand het bij het rechte eind had, besliste P-Magazine om het geheim bekend te maken. “Aangenaam, Claudia is de naam en mijn kont heeft meer dan 1.500 fans.”

Haar naam laat niet meteen bellen rinkelen maar wie de vleeskeuring van Miss België heeft gevolgd, weet misschien vaag over wie het gaat. Miss Belgïe was de reden voor haar anonimiteit. Tijdens de verkiezing mag een miss geen fotoshoots voor magazines doen. Claudia Scheelen eindigde als vierde.

Claudia was niet aan haar proefstuk toe. Wie de cover van de Ché-naaktkalender omhoog heeft prikken, merkt meteen opmerkelijke achterwerkgelijkenissen.

Wie zou de Tennis Girl toch zijn? Velen waren nieuwsgierig, slechts enkelen kenden het goedbewaarde geheim. “De fotograaf had ervoor gezorgd dat mijn haar op de cover een stuk korter leek. Ook mijn gezicht was niet zichtbaar”, vertelt Claudia in P-Magazine van deze week, “want niemand mocht het weten. Enkel mijn moeder en beste vriendin waren op de hoogte.”

“Slechts enkelen herkenden mijn poep. Ik ontkrachtte meteen alle vermoedens. Ook mijn ex-vriend herkende mijn kont maar krabbelde terug omdat hij het een té mooi exemplaar vond.”

Tennis Girl heeft geen vriend en is niet bewust op zoek. “Ik laat me liever versieren. Wie hard tot get speelt, kan mij krijgen. Mannen met passionele zoenen en een creatieve openingszin hebben bij mij een streepje voor.”

Wie zijn kans wil wagen, kan misschien proberen met: jouw kont heb ik al uitgebreid bekeken, nu de rest nog? (EV)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties