Ignace Crombé: “Er valt niets meer te zeggen” News
Ignace Crombé: “Er valt niets meer te zeggen”
News

Ignace Crombé: “Er valt niets meer te zeggen”

Ignace Crombé werd openlijk vernederd deze zaterdag tijdens de verkiezing van de Gouden 12. Ann Persiguero gaf hem een veeg uit de pan, zij haalde de Gouden 12 niet.

Ignace Crombé was niet bereid om veel woorden vuil te maken aan de gebeurtenis van zaterdag. “Ik heb gezien dat u aanwezig was. Als u beslist om maar één zinnetje uit mijn hele reactie te halen, dan is dat uw probleem.”

Geen commentaar
Op de vraag of hij zijn kant van de medaille niet aan de buitenwereld wilde laten zien op een rustige manier, bleef het antwoord hetzelfde: “U was aanwezig en ik heb mijn reactie al gegeven. Er valt gewoon niets meer te zeggen, het is allemaal kapot.” Had hij niet gezegd in zijn reactie zaterdag dat Het Laatste Nieuws en Het Nieuwsblad geprobeerd hadden om alles kapot te maken, maar dat het niet gelukt was? Crombé: “Geen commentaar.”

Meter
Anneke Van Hooff, de meter van Ann Persiguero, was niet breikbaar voor commentaar. Ze stapte zaterdag samen met haar kandidate de wedstrijd uit en wenst voor de rest geen commentaar meer te geven. (KC)

Lees ook:
Kandidate Miss Belgian Beauty vernedert Ignace Crombé live on stage (mét video!!!)
Doek valt over Ignace Crombé
Video: Ignace Crombé en zijn missen terug in het land
Ignace Crombé: "Of ik mijn finalistes een wurgcontract liet ondertekenen? Daar reageer ik niet op."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties