Ignace Crombé wil Patricia liefdesbaby schenken News
Ignace Crombé wil Patricia liefdesbaby schenken
News

Ignace Crombé wil Patricia liefdesbaby schenken

"Patricia wil nog heel graag kinderen en ik wil haar die geven. Ik heb ook altijd heel graag kinderen gezien." Ignace Crombé laat vandaag niks aan de verbeelding over in een openhartig interview met Het Nieuwsblad. De zelfverklaarde Miss-maker verblijft momenteel met zijn vriendin Patricia Govaerts en 19 finalistes van Miss Belgian Beauty in Egypte. Over het voortbestaan van zijn verkiezing is Crombé minder duidelijk: "Ik weet niet of ik er volgend jaar de stekker uittrek. Ik heb daar nog geen beslissing over genomen."

Voorts heeft de meest besproken West-Vlaming van de afgelopen weken het onder meer ook over de breed in de pers uitgesmeerde recente echtelijke ruzie met Patricia en zijn nachtje in de cel: "Dat was allemaal overdreven." Over zijn verwantschap met Yves Leterme: "Ik voel met verwant met hem. Hij krijgt ook al maanden tegenwind en toch blijft hij doorzetten."

Op de vraag waar hij bij Patricia voor smelt, antwoordt Crombé onomwonden: "Ze is zo levendig. Een frisse wind. Als ik thuis aan het werk ben, staat ze plots recht en begint ze te zingen of te dansen. Dat maakt me zo blij. Zij zegt dat ze graag naar me kijkt als ik druk aan het werken ben. Dat ze dan urenlang naar me kan staren. Ik heb haar wel gevraagd of ze er verzorgd wil uitzien. Ze is nu eenmaal de vriendin van mij hé. Misschien heb ik wel wat dat vaderlijke over haar. Ik wil haar iets bijleren. Ze heeft veel voor me moeten opgeven, woont nu ver van haar familie en heeft het niet altijd gemakkelijk. Ik laat haar zo vrij mogelijk."

Over het leeftijdsverschil, Crombé is 51 Govaerts 25, wil hij niks horen: "Sommigen beweren dat het 'die typische oude bok met dat groen blaadje is' en ze bij me is voor het geld en dat het niet meer lang zal duren, maar wij houden echt van elkaar. We zullen het tegendeel bewijzen. In goede en kwade dagen!" Met binnenkort dus wellicht een wolk van een liefdesbaby op de voorpagina van een of ander weekblad... (SVD)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties